Ai aflat care este pensia lui Ion Țiriac după recalculare? Fostul tenismen nu ar încasa deloc puțini bani de la stat. Cel mai bogat om din tenisul mondial, cu o avere de 2,1 miliarde de dolari a spus totul despre pensia mărită!

Care este pensia lui Ion Țiriac? Miliardarul nu s-a sfiit să vorbească

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, aceasta a spus că nu a știut niciodată câți bani încasează lunar de la stat, deoarece nu l-a interesat. În realitate însă, ar încasa nu mai puțin de 12.000 de lei pe lună, potrivit Fanatik.

„Mi-e rușine să spun, mi-e rușine să spun! Scuzați-mă… asta nu este foarte meritoriu din partea mea. Nu am întrebat niciodată de pensie și nici nu știu ce pensie am. Nici nu știu cât am dreptul la pensie și așa mai departe. Adică nu am cerut niciodată. Nu știu! Nu știu”, a spus Ion Țiriac.

Mai mult, după recalculare, fostul tenismen nu a primit nimic în plus, deoarece nu a avut un stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 de ani.

Imagine cu Ion Țiriac. „Sursă: Captură ecran Youtube”

Recent, Ion Țiriac și-a donat și averea în contul fundației sale, în speranța că banii aceia vor ajuta în continuare.

”Eu, având în vedere că am fost atât de bogat încât nu am avut ce să fac cu banii, i-am dat tot fundației. Iar fundația face bine”, a declarat omul de afaceri, pentru gsp.ro.

De exemplu, după Jocurile Olimpice de la Paris, fiecare sportiv român medaliat a primit din partea sa câte un Hyundai Ioniq 5, în valoare de 30.000 de euro fiecare, dar și o asigurare pe viață pentru 4 ani de zile, scrie ProSport.

Ce pensie încasează Nadia Comăneci?

În vârstă de 62 de ani, Zeița de la Montreal ar avea o pensie de 16.635 de lei, sub formă de rentă viageră, scrie DigiFM, asta după ce în anul 2022, pensia ei era de 13.149 de lei pe lună.