Un internaut care se declară drept „Călătorul în timp din 2582” a venit cu un nou prognostic, mai precis a spus data exactă când vor fi găsiți extratereștrii. Nu este pentru prima dată când a făcut acest lucru,  deoarece a mai prezis anumite dezastre natural, scrie Mirror.

Care este data exactă când vor fi găsiți extratereștrii?

El spune că acest moment în care oamenii vor întâlni extratereștrii este foarte aproape, chiar dacă specialiștii nu au niște lucruri certe în această direcție.

„Da, sunt un călător în timp real. Adresez acest videoclip tuturor celor care au îndoieli cu privire la autenticitatea mea. Amintiți-vă aceste date viitoare. Acest videoclip ar trebui să vă clarifice toate îndoielile. Sunt aici pentru a vă ajuta înainte de a fi prea târziu. 27 august 2024: O poartă misterioasă este descoperită într-o peșteră. Este închisă, dar va fi deschisă. Ea va duce într-un univers alternativ în care se vor descoperi noi forme de viață, dintre care unele vor fi aduse înapoi pe Pământ”, a spus individul, conform sursei citate mai sus.

Imagine reprezentativă pentru extratereștrii. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Mai mult, el a spus că pe 24 septembrie urmează ca NASA să descopere o planetă care seamănă cu Pământul, Orth. În luna noiembrie, ar urma ce specialiștii să găsească sirene. Totodată, pentru luna decembrie, „călătorul în timp” a spus că se vor întâmplă mult mai multe dezastre pentru a fi reglementate schimbările climatice.

Ce spun oamenii de știință care vânează extratereștrii?

Experții sunt de părere că și dacă ar exista, extratereștrii sunt extrem de avansați, motiv pentru care nu sunt detectați, notează The Sun. Concret, ei au decurs la căutarea reflexiei luminii solare pe panourile solare.

„Civilizațiile tehnologice pot valorifica radiațiile stelei gazdă pentru nevoile lor energetice, la fel cum civilizația noastră a început cu sistemele solare fotovoltaice la scară largă. Majoritatea celulelor solare utilizează siliciu în diferite forme”, au scris oamenii de știință într-o lucrare științifică, The Astrophysical Journal.

Studiile continua până când se ajunge la concluzii concrete despre acest subiect.