Italia este una dintre cele mai frumoase țări, iar anual are mii de vizitatori. Cu toate acestea ascunde anumite secrete despre care nu mulți știm. Tu știai care este cel mai bântuit loc din Italia?

Tu știai care este cel mai bântuit loc din Italia?

Insula Poveglia este situată chiar în Laguna Venețiană din Italia. Poveștile de groază despre acest loc nu sunt puține la număr și se pare că acolo au avut loc foarte multe tragedii de-a lungul timpului.

Istoria Întunecată a Insulei Poveglia

Epidemia de Ciumă

În secolul al XIV-lea această insulă a devenit cunoscută. Mai exact, în timpul epidemiei de ciumă neagră. În perioada respectivă insula s-a transformat într-o carantină pentru cei ce sufereau de această boală.

Oamenii care ar fi dat vreun semn că ar fi bolnavi de ciumă erau izolați pe insulă, iar cei mai mulți mureau în condiții foarte dure.

Când a avut loc a doua pandemie de ciumă, insula a avut același rol, iar mii de cadavre au fost îngropate în același loc.

Tu știai care este cel mai bântuit loc din Italia?
Tu știai care este cel mai bântuit loc din Italia? Sursă: Fotografie generată de AI

Azilul Psihiatric

Se pare că locul acesta a găzduit chiar și un azil psihiatric în secolul al XIX-lea. După construcția lui, istoria lui a devenit și mai sumbră. Se spune că cei care erau acolo treceau erau supuși la diferite tratamente foarte dure și experimente medicale îngrozitoare.

Mai multe legende locale vorbesc despre un doctor care a înnebunit, iar ulterior ar fi ucis toți pacienții.

Închiderea și Abandonarea

În anul 1968, după ce s-a închis azilul, clădirile nu au mai fost atinse de nimeni și apariția vegetației și-a făcut simțită prezența foarte tare.

Doctorul Nebun

O altă legenda din acel loc este cea a unui doctor despre care se spune că era nebun. Se pare că el ar fi fost bântuit de fantomele foștilor pacienți, iar ulterior a înnebunit.

Au existat multe persoane care au mărturisit că i-au văzut figura plimbându-se prin spital.

Energie Negativă și Senzații Stranii

Oamenii care au fost pe insulă au spus că au simțit o energie negativă destul te aparte. Pe lângă aceasta, nici senzațiile de greață și frisoanele nu au lipsit de acolo.

Mulți dintre ei chiar s-au luptat cu senzații de sufocare sau chiar au văzut anumite imagini care i-au băgat în sperieți.

Jocuri Video și Filme de Groază

Povestea acestei Insule este atât de îngrozitoare pentru oameni încât a fost inspirată pentru jocuri video și filme de groază. Au existat multe producții care au ales insula ca fundal pentru diverse povești.