Iată un nou test de personalitate! Acesta este bazat pe culoarea ochilor. De multe ori privirea poate spune multe despre tine, așadar poate să dezvăluie și multe secretele.

Test de personalitate

1. Ochii căprui – Specialiștii spun că ei ar arăta de fapt seriozitatea unei persoane. De asemenea, cei cu ochii căprui ar fi extrem de inteligenți și foarte pricepuți în lucrurile care necesită o mai bună îndemânare. Ei fac totul cu pasiune și le place să-și organizeze totul înainte, în așa fel încât să nu fie surprinși într-un mod negativ. Se mai spune despre aceste persoane că sunt deschise și destul de curajoase, potrivit Jagran Josh.

2. Ochii albaștrii – Aceștia ar da tuturor o stare specială. Mulți îi consideră rari, de aceea probabil sunt fermecați de ei. De obicei, persoanele cu ochii albaștrii sunt politicoase, glumețe și au o gingășie aparte. Însă uneori inocența poate să fie înșelătoare în privința lor.

Imagine reprezentativă pentru o persoană care are ochii albaștrii. „Sursă: Fotografie generată de AI”

Psihologii au mai spus că persoanele cu ochi albaștri sunt menite să aibă o toleranță ridicată la durere, conform Vision Direct.

Ți se potrivește descrierea?

3. Ochii verzi – Cei care au o asemenea culoare la ochi sunt de obicei niște persoane intelectuale și foarte atente la detalii. Iubesc natura și locurile liniștite. Ei ar fi cei mai fericiți, trăind totul la maximă intensitate, notează Owlcation.

4. Ochii negri – De multe ori, persoanele care au acești ochi parcă ascund un mister. Totodată, ele tind să fie impulsive și să ia deciziile la rece, fără să stea prea mult pe gânduri. Adesea critică fără să știe toată povestea din spate.

Psihologii spun că privirea este și ea foarte importantă și spune multe despre persoana pe care o avem în fața noastră. Așadar, dacă se uită în jos și nu are contact direct, atunci este sensibil, fie nu are puterea de a menține o discuție serioasă. În momentul în care pupilele se dilată, înseamnă că persoana respectivă simte o atracție puternică, informează CooperVision. Un experiment realizat la Harvard a ajuns la concluzia că un cuplu avea contact direct 75% din timp, relația lor dovedindu-se a fi una excelentă.