Nu este un secret pentru nimeni că toți vom muri în cele din urmă, iar acest lucru este destul de teribil dacă stăm să ne gândim prea mult la el. Cu toate acestea, multe persoane își pun întrebări în legătură cu acest fenomen. Iată ce simți atunci când mori!

Întrebarea pe care și-o pun tot mai multe persoane este „Ce se întâmplă atunci când murim?”. Există, totuși, mai multe persoane care au trecut prin moarte clinică și care au răspunsul la această întrebare.

Ce simțim în momentul în care murim

Un utilizator al unei aplicații a vorbit despre modul în care s-a simțit atunci când a experimentat moartea clinică. Se pare că acesta a mărturisit că lumea lui a devenit foarte încețoșată și neagră.

„Lumea mea a devenit moale și încețoșată și totul a devenit negru”, au fost cuvintele utilizatorului.

Inima încetinește

În momentul în care ești aproape să te stingi din viață, inima ta va bate din ce în ce mai încet. Sângele se va pompa cu o viteză mai mică în corpul tău și sentimentul pe care îl veți simți atunci va fi unul de liniște sau chiar de confuzie.

Respirația ta nu va mai fi la fel

Respirația ta se va schimba radical și va putea fi din ce în ce mai zgomotoasă. Există persoane care atunci când sunt aproape să își piardă viața nu își mai simt gâtul, dar nu există nicio durere în tot acest proces.

Din cauza faptului că inima nu mai primește oxigen, după ce respirați mai tare de câteva ori, aceasta se va opri.

Cufundarea în și în afara conștiinței

Timpul în care veți sta treaz va fi unul limitat. Oamenii care vor observa vor avea impresia că dormiți, dar de fapt această stare de inconștiență este doar un factor care îți arată că nu mai ai mult de trăit.

Conform unor cercetări, se poate spune că există posibilitatea să te simți ca într-o stare de meditație.

Ce simțim atunci când murim
Ce simți atunci când mori. Sursă: Fotografie generată de AI

Este posibil să răspundeți la sunet

Cercetătorii sunt de părere că în ultimele momente din viață este posibil să răspundeți la sunete, chiar dacă nu există niciun răspuns din partea voastră.

Există posibilitatea să auziți ceea ce vi se spune, dar nu veți înțelege în totalitate ceea ce se întâmplă de fapt.

„Nu avem nicio modalitate dovedită de a investiga ceea ce experimentează oamenii în timpul morții. Cercetări recente arată că, chiar și aproape de moarte, creierul inconștient răspunde la zgomotele din cameră. Cu toate acestea, nu știm cât de logic aude muzica sau vocile o persoană pe moartă”, a spus dr. Kathryn.