Plantele sunt foarte importante în arta Feng Shui. Acestea influențează în mod direct viața, aduc prosperitate și alungă energiile negative. Trebuie să fii foarte atent la ce plante aduci în locuința ta. Iată de ce este bine să ai aloe vera în casă!

De ce este bine să ai aloe vera în casă

Aloe vera mai este numită și „elixirul nemuririi”, iar în arta Feng Shui aceasta poate face schimbări majore în viața noastră. Dacă aceasta va fi prezentă în casă va aduce energii pozitive și va alunga gândurile rele din viața oricărei persoane care locuiește acolo. Ei bine, pe lângă energiile pozitiv pe care le poate aduce, aceasta are și beneficii medicinale.

Dacă până acum nu aveai aloe vera în casă ar fi bine să îți cumperi una. Nu este nici greu de întreținut. Aceasta trebuie udată o dată pe săptămână, trebuie să stea într-un loc luminos, dar ferită de soare.

aloe vera, planta, casa
Aloe vera mai este numită și „elixirul nemuririi” Sursă: fotografie generată de DALL-E

Maeștrii Feng Shui susțin că și poziția pe care aloe vera o are în casă este extrem de importantă, la fel ca în cazul altor plante. Aceștia au dezvăluit că este recomandat să găsești un loc, undeva în sud-estul casei pentru că acel loc este considerat colțul financiar al casei.

Alte plante pe care trebuie să le ai în casă

Dacă vrei să ai parte de o dragoste ca în filme și de o iubire profundă, atunci trebuie să te asiguri că în casa ta există un Philodendron, o Crassula ovata sau un arbore de jad. Oricare dintre aceste 3 plante contribuie la abundența pe plan amoros, dar și financiar.

Pachira Aquatica este cunoscută ca fiind „planta banilor și a prosperității”. Aceasta este recunoscută ușor datorită trunchiului împletit. Grupările de frunze, care sunt, de obicei, câte 6 sau câte 8 semnifică prosperitatea în viitorul apropiat, așa că nu mai sta pe gânduri și du-te și cumpăra una.