Ciocolata Dubai este unul dintre cele mai cunoscute deserturi în momentul de față. Aceasta a ajuns să se vândă în majoritatea cofetăriilor de la noi din țară și sute de persoane stau la coadă pentru a o cumpăra. Iată cât costă desertul care a înnebunit TikTok-ul!

Cât costă desertul care a înnebunit TikTok-ul?

Rețeta de ciocolată Dubai este virală deja de câteva săptămâni bune pe TikTok. Așa cum foarte multe persoane încearcă să o facă acasă, atât și mulți cofetari au introdus acest preparat în varietatea de deserturi din cofetării. Ciocolata este la mare căutare și sute de persoane stau la coadă pentru a o cumpăra și a se bucura de gustul aparte. Dacă tot este atât de virală, și prețul a ajuns să fie pe măsură.

În Craiova, un ciocolatier pe numele Marinel Bejan a reimaginat produsul și a creat praline umplute cu kataif și fistic, și snack baruri, care au devenit cele mai vândute articole din magazinul său. O cutie de praline costă 100 de lei, iar o tabletă de 200 de grame este 50 de lei.

ciocolata, dubai, pret
Ciocolata Dubai Sursă: fotografie generată de DALL-E

În București, un laborator produce zilnic peste 1.500 de ciocolate pentru a face față cererii neașteptat de mari.

„Am primit multe solcitări de la clienţi. Nu ne aşteptam să fim aşa luaţi pe sus de cerere. Suntem 10 în laborator, dar încă mai căutăm oameni care să ne ajute”, spune Izabela Neacşu, manager cofetărie.

Creația lui Sarah Hamouda s-a transformat rapid într-un fenomen global. Acum, ciocolata Dubai este căutată în toate colțurile lumii, iar cofetarii se întrec în a-și crea propriile versiuni. Pentru moment, produsul original se livrează doar în Dubai.

„Este foarte complicat să comanzi de la ei, deschid la ora 2 şi la ora 5 după-amiaza şi ţin deschis 3 minute. Costa 70 de dirhami, 90 de lei”, a declarat o româncă pe TikTok.

Cei care își doresc să se bucure de gustul ciocolatei Dubai trebuie să facă o mică excursie, însă se pot mulțumi și cu cele de la noi din țară care se apropie, cât de cât de gustul original.