Iată un nou test de inteligență care îți pune mintea la contribuție. E foarte dificil să te concentrezi la un astfel de joc, dacă nu ai mai făcut asta până acum, însă nu imposibil. Deci, ia-o ca pe o provocare și dă tot ceea ce ai mai bun.

Test de inteligență. În cât timp crezi că reușești să dai răspunsul?

Mai jos vei regăsi o imagine, iar tot ce trebuie să faci este să descoperi câte triunghiuri sunt. Așadar, logica ta va trebui să fie una foarte bună și să nu te grăbești, deoarece s-ar putea să greșești. Foarte mulți sunt cei care dau un răspuns final greșit, deoarece nu mai aruncă o privire înainte.

Dacă te ajută, poți folosi chiar tu o foaie de hârtie, pe care să desenezi figura. Poate așa îți vei da seama mai repede. Doar 2% din oameni se mândresc cu un IQ peste medie, așa că iată șansa ta de a vedea unde te situezi, notează Jagran Josh. În mod normal, ar trebui să descoperi soluția în doar 12 secunde. Crezi că tu poți? Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de inteligență. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Start joc!

Rezolvare test IQ

Felicitări dacă ai ajuns până aici și mai ales dacă ai dat și răspunsul corect. Așadar, în imagine erau 6 triunghiuri. Iată mai jos unde se aflau!

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de inteligență. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Nu te întrista dacă nu ai reușit, deoarece mai sunt o mulțime de provocări cărora va trebui să le faci față. Dă-le acest joc și prietenilor tăi pentru a vedea cum se descurcă.