Iată un nou test de logică care îți va pune mintea la contribuție.  Trebuie doar să gândești logic și să nu te dai bătut atât de repede.

Test de logică. Te crezi o persoană inteligentă?

Jocul următor este o adevărată provocare, deoarece se bazează pe concepte și operații matematice pentru a vă pune la încercare. Așadar, poate fi destul de dificil să-l duceți la bun sfârșit, mai ales dacă nu ați mai încercat astfel de teste. Puteți să-i întrebați și pe prieteni dacă cumva vor să se încerce și ei, deoarece totul devine mult mai palpitant, atunci când încercați cu toții să găsiți o rezolvare. Primul care reușește ar putea chiar să primească un premiu.

Dacă considerați că aveți nevoie, puteți să vă folosiți chiar și de o foaie de hârtie, pe a face calcule. Nu uitați că aveți la dispoziție doar 11 secunde, scrie Jagran Josh. Start joc!

Imagine reprezentativă pentru un test de logică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Mult succes!

Rezolvate test logică. Cum ți s-a părut?

Felicitări dacă ați ajuns aici. Iată cum trebuia să gândiți: În prima ecuație, puteți vedea numărul 2 adunat de 5 ori, ceea ce rezultă în 10, motiv pentru care prima ecuație este egală cu N. Urmând același model, ultima ecuație este egală cu 45, ceea ce înseamnă că răspunsul este E.

Mai provoacă și alte persoane să încerce testul acesta, sau altele de acest gen!