Tu ce culori de păr ai alege pentru toamna anului 2024? Tendințele sunt într-o continuă schimbare, așadar vedeți ce vi se potrivește cel mai bine, în funcție de preferințe și de trăsăturile feței. Experții au oferit câteva recomandări.

Culori de păr pentru toamna aceasta. Stiliștii oferă o mulțime de variante

Cei mai mulți hair-styliști le recomandă clienților nuanțe calde și tonuri robuste, scrie Unica.

„Văd tonuri de auriu, cupru și bronz cald, de efect”, spune Matt Rez, un hairstylist.

Mai mult, brunetul expresso continuă să fie purtat de tot mai multe persoane, deoarece toamna doamnele preferă culorile mai închise în sezonul rece. Nici blondul nu va fi dat uitării, la modă fiind culoarea bej-blond șampanie. Blondul caisă este o altă nuanță care va reveni în trend, notează Vogue.

„În această toamnă vom vedea multe ajustări îmbucurătoare ale culorii părului. Blondele Barbie vor găsi echilibru și profunzime prin adăugarea de caramel, miere și șuvițe de dulceață adăugate pe tot părul, iar blondele căpșuni vor trece acum la nuanțe bogate de cupru profund, cum ar fi auburn”, spune Lauren Mildice, colorist la un salon din Chicago pentru Glamour.

Imagine reprezentativă pentru o fată blondă. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

În continuare roșcatul va fi foarte purtat în acest sezon. Unii stiliști chiar recomandă nuanța portocalie de ghimbir. Puteți adăuga și câteva note violete, sau să încercați direct culoarea de roșu fagure de miere.

„Este o culoare distractivă, vibrantă, care reflectă frunzele de toamnă, făcând-o potrivită sezonului și atrăgătoare. Această tendință arată excepțional pe cei cu tonuri de piele deschise până la medii, în special cu ochii verzi sau albaștri”, spune Kusero. pentru sursa citată mai sus.

Ciocolatiul natural, bejul, castaniul ciocolată cu lapte, blondul perlat, brunetul natural și șuvițele discrete sunt și ele ideale pentru un look fresh de toamnă. Ele vor oferi luminozitate feței. În cazul în care părul tău este de o singură culoare, puteți ruga stilistul să vă adauge câteva reflexii delicate în jurul feței, în așa fel încât să se vadă o schimbare.