Femeile trecute de 45 de ani trebuie să știe că există câteva reguli atunci când vine vorba de vestimentație. Acestea trebuie să învețe să aleagă ce le reprezintă, dar și ce li se potrivește cel mai bine. Iată care este culoarea pe care femeile de peste 45 de ani trebuie să o evite!

Culoarea pe care femeile de peste 45 de ani trebuie să o evite

Specialiștii le recomandă femeilor de peste 45 de ani să evite să poarte anumite culori care nu se potrivesc sub nicio formă vârstei lor. Una dintre aceste culori este rozul fucsia. Chiar dacă a fost la modă în ultimul timp, această culoare nu se potrivește oricui.

Femeile mai îndrăznețe trecute de prima tinerețe ar putea să opteze mai bine pentru nuanțe pastel, albastru sau roșu. În general, trebuie să opteze pentru nuanțe mai profunde.

Acest lucru ține și de alegerea fiecărei persoane în parte. Dacă, culoarea fucsia vă face să vă simțiți bine, atunci nu ezitați să o purtați. Tot ce trebuie să știți este că trendurile actuale nu sunt chiar pentru toată lumea și nu se întâmplă nimic dacă nu vă adaptați. Cel mai important este să vă simțiți bine și să vă bucurați de culorile care vă reprezintă.

culori, haine, sfaturi
Haine colorate Sursă: fotografie generată de DALL-E

Alte reguli în materie de modă

Pentru femeile de peste 45 de ani există și alte reguli atunci când vine vorba de modă. Ei bine, una dintre acestea este să țineți cont de forma corpului și să încercați să îl evidențiați corect. Dacă simțiți că anumite zone nu vă avantajează, atunci evitați să purtați haine mulate în zona respectivă.

Dacă fustele mulate și scurte nu îți pun corpul în evidență atunci renunță la ele și înlocuiește-le cu unele la nivelul genunchiului. Atunci când nu simțiți că anumite piese sunt potrivite, renunțați la ele sau înlocuiți-le. O altă variantă care s-ar putea să vă ajute este lenjeria modelatoare. Aceasta vă va oferi o altă siguranță și vă veți putea purta hainele preferate fără probleme.