Tu cât de repede crezi că poți să rezolvi acest test de inteligență? Poate fi destul de dificil, dacă nu ai o minte antrenată cu astfel de jocuri ale minții. Tot ce trebuie să faci este să găsești ieșirea din acel labirint, folosindu-te de scări. Ți se pare dificil de rezolvat?

Test de inteligență. Te consideri suficient de răbdător să-l duci la bun sfârșit?

Dacă ai mai jucat teste care să-ți pună mintea la contribuție ești un norocos! Înseamnă că ai o gândire foarte bună, dar și capacitatea de a observa detaliile din jur. De astfel de abilități ai nevoie și în acest caz! În imagine, în colțul din dreapta jos vei vedea o fată care încearcă să urce pe scări, până la ultimul etaj de unde trebuie să-și ia rufele. Tu trebuie doar să o ghidezi pe unde să meargă. Ai și un timp la dispoziție, și anume 5 secunde, conform Jagran Josh.

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Te simți pregătit pentru această provocare? Start joc!

Mult succes!

Rezolvare test IQ

Felicitări dacă ai ajuns până aici! Dacă ai dus testul la bun sfârșit înseamnă că inteligența ta este debordantă! În cazul în care nu ai găsit drumul cel bun, îl poți consulta mai jos.

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Data viitoare cu siguranță te vei descurca mult mai bine. S-ar putea ca antrenamentul și cu alte teste să te ajute și mai mult.