Iată care este cel mai lung zbor din lume! Tu te-ai încumeta să zbori cu avionul peste 18 ore? Într-adevăr destinația este una superbă.

Care este cel mai lung zbor din lume?

Ei bine, este vorbește despre zborul între Newark (New Jersey) și Singapore, între ele fiind  15.343 de kilometri, care or fi parcurși în 18 ore și 45 de minute, notează  dcnews.ro. 

Imagine reprezentativă pentru un avion. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Al doilea cel mai lung este pe ruta  New York – Singapore, respectiv 18 ore și 40 de minute de zbor. Pe locul al 3-lea se află zborul San Francisco și Bangalore (India), care are o durată de 17 ore și 55 de minute, adică în total 14.004 kilometri.

Ce trebuie să faci pentru a depăși frica de avion?

Printre simptomele cel mai des întâlnite în cazul fricii de avion se numără: frisoanele, amețelile, palpitațiile, greața, dispneea, tremuratul, dar și durerile de stomac, potrivit Cleveland Clinic.

Recent, a apărut și o terapie în acest sens, care ajută foarte mult în depășirea acestei temeri, mai ales dacă sunteți o persoană care iubește să meargă în locuri noi. Terapia CBT vă învață pe lângă cum să vă gestionați temerile înainte de o decolare, și modul cum avioanele funcționează.

Desigur, specialistul vă poate transpune în fel și fel de situații, toate având doar un simplu scop.

Totodată, mulți spun că o lecție de zbor i-a ajutat să-și îndepărteze toate fricile legate de zbor pe vecie.

”Cred cu adevărat că, în general, oamenilor nu le este frică de zbor; le este frică de ceea ce nu știu sau le este frică să nu piardă controlul„, spune Franke, conform Travel Leisure.

Puteți încerca să citiți sau să faceți ceva care să vă distragă atenția de la zbor și totul va fi mult mai bine. Specialiștii mai recomandă ca înainte de un zbor să nu consumați cofeină, băuturi și alimentele bogate în sodiu, deoarece acestea vă vor face inima să bată și mai tare.