Anul 2024 a fost un an plin de festivaluri reușite, iar vara nu s-a încheiat. Organizatorii s-au pregătit deja pentru anul următor și au surprize mari pentru români. Iată care sunt cele mai așteptate festivaluri din România din 2025! Biletele deja au fost puse în vânzare pentru unele dintre ele.

Cele mai așteptate festivaluri din România din 2025

Una dintre cele mai mari surprize de anul acesta a fost festivalul „Beack, Please!” care a avut un succes colosal. Sute de artiști naționali și internaționali i-au bucurat pe fani în cele cinci zile de festival. Ei bine, pentru că a fost un impact extrem de mare, organizatorii deja se pregătesc pentru anul 2025.

Ediția din anul 2025 a acestui festival se va desfășura la Costinești,  între 9 și 13 iulie și vor fi cinci zile pline de muzică și distracție. Organizatorii au pus deja în vânzare biletele pentru anul viitor, la un preț super accesibil. Biletele cu acces general pentru toate zilele au costat doar 399 de lei în primele ore de când s-au scos la vânzare, iar apoi prețul a crescut. Vânzarea lor s-a oprit în data de 14 iulie, atunci când ediția festivalului de anul acesta a luat sfârșit.

Momentan, doar despre festivalul „Beach, Please!” se cunosc detalii pentru anul 2025, însă cu siguranță nu va fi singurul care se va desfășura la noi în țară.

festival, muzica, 2025
Festival Sursă: fotografie generată de DALL-E

Untold se pregătește să scrie istorie

Vara este aproape de final, astfel că și festivalurile s-au cam terminat. În următoarele zile va avea loc și UNTOLD, la Cluj. Ediția din acest an se va desfășura între 8 și 11 august, iar organizatorii promit că se va scrie istorie. Peste 250 de artiști naționali și internaționali sunt pregătiți să urce pe scenă.

Ca să marcheze această ediție memorabilă, organizatorii au anunțat că vor pune în vânzare și abonamente pentru ediția de anul viitor. Momentan nu se știe când se va desfășura, însă cu siguranță se va afla în zilele următoare.