Aceste puzzle-uri, tip test de inteligență au început să devină din ce în ce mai virale. Copiii, și nu numai se provoacă spre a le rezolva, astfel încât să-și dea seama cine este mai inteligent. Tu cât de bine crezi că te descurci?

Test de inteligență! Ești rapid în gândire?

Provoacă-ți membrii familiei sau prietenii la acest test, și vedeți care dintre vor găsește primul cabana ascunsă din imagine. De multe ori mintea îți poate juca feste, mai ales că în fotografia atașată sunt foarte multe detalii care te pot distrage. Mai precis, este o fată care pare că meditează, în timp ce animalele ei de companie, un cățel și o pisică se fugăresc prin încăpere. În jur se văd mai multe obiecte, precum vaze, cărți, bibelouri, farfurii și o canapea.

Tu trebuie doar să te focusezi pe misiunea ta, și anume pe găsirea cabanei. Într-adevăr, la prima vedere poate fi chiar dificil să o descoperi. Timpul acordat este de doar 13 secunde, potrivit Jagran Josh, însă dacă nimeni nu vine cu soluția, timpul se mai poate prelungi.

Încă un sfat! Încearcă să te debarasezi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și să nu pui foarte multă presiune pe tine. Cu cât ești mai relaxat, cu atât vei găsi mai repede coliba.

Ești pregătit?

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Testul începe chiar acum!

Rezolvare test IQ. Era atât de simplu

Dacă totuși te dai bătut și nu găsești sub nicio formă obiectul ascuns, regăsești mai jos coliba. Aceasta se afla printre formele geometrice de pe pătura albastră.

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Mai încearcă și alte teste care să îți pună mintea la contribuție!