Dacă până acum nu știați, un simplu detergent de vase poate fi extrem de folos în locuința dumneavoastră. Mulți chiar îl numesc un secret, deoarece el scoate cu ușurință murdăria. Așa că data viitoare când te confrunți cu o astfel de problemă, nu ezita să-l folosești, deoarece s-ar putea chiar să fii surprins de rezultat.

Iată pe ce poți folosi detergent de vase

1. Scaunele de grădină din plastic, metal, lemn sau din oțel inoxidabil pot fi cu ușurință șterse cu o soluție formată din soluție de vase și apă, potrivit murchison-hume.com. Pentru a vă asigura că ele vor fi ca noi, puteți să vă folosiți de o cârpă sau de un burete. La final, trebuie să le ștergeți cu ceva uscat.

2. Pensulele de machiaj pot deveni ca noi, după ce le veți spăla cu puțin detergent. Trebuie să le frecați puțin cu apă călduță înainte, astfel încât toate particulele de murdărie să fie îndepărtate. Dacă totuși, fondul de ten sau anticearcănul nu ies din ele, mai puteți insista de câteva ori.

Imagine reprezentativă pentru detergentul de vase. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. Petele de pe covoare vor ieși și ele dacă le stropiți cu apă caldă și tamponați pe zona respectivă niște detergent de vase. Murdăria a fi ridicată la suprafață, conform homeishandmade.com.

4. Bijuteriile pot deveni și ele mai strălucitoare, odată ce sunt curățate cu astfel de produse. Le puteți lăsa puțin în soluție, astfel încât aceasta să acționeze. Apoi le clătiți puțin și vă puteți bucura în continuare de ele.

5. Talpa de la încălțăminte poate fi și ea foarte ușor de curățat cu soluția, mai ales dacă aceasta este albă. Ca și în cazul covoarelor, insistați mai mult, până când dungile de murdărie ies.

6. Podelele pot fi și ele șterse cu detergent pentru vase, care s-a dovedit a fi foarte eficient.

7. Blatul de la bucătărie va deveni și el mult mai curat, după ce toată grăsimea va di degresată cu ajutorul detergentului.