Lumea este plină de surprize, dar mai ales de ciudățenii pe care puține persoane le știu. Voi știați că în Marea Britanie există o insulă bântuită? Cine îți dorește să locuiască pe o astfel de insulă, acum are ocazia pentru că aceasta a fost scoasă la vânzare. Fericitul cumpărător va avea parte de o plajă privată, dar și de câteva spirite care îi vor ține companie în timp ce se bronzează.

Știați că în Marea Britanie există o insulă bântuită?

Insula Drake din Devon, Marea Britanie este încărcată cu istorie. În acest loc încă se găsesc tunuri din secolul al 18-lea. Pe lângă asta, pot fi găsite și cazarme vechi, obuze și depozite subterane pline de praf de pușcă. Aceste lucruri atrag foarte mulți curioși care aleg să vizitezi insula.

Ei bine, această insulă este și bântuită. Legenda spune că acolo locuiesc 15 spirite ale foștilor soldați care au murit pe insulă, pe vremea când era o fortăreață militară.

Insula a fost scoasă recent la vânzare de proprietarul ei, Morgan Phillips. Acesta a cumpărat-o în anul 2019. La vremea respectivă a plătit suma de 8 milioane de dolari. Ani la rând, Morgan s-a luptat să obțină autorizația de construcție a unui hotel cu 43 de camere și a reușit. Prețul cu care insula a fost scoasă la vânzare cu 32 de milioane de dolari.

insula bantuita, marea britanie, drake
Insulă bântuită                                                                                                                   Sursă: fotografie generată de DALL-E

Noul proprietar se poate îmbogăți

Din Playmouth se poate ajunge cu barca în doar 10 minute pe insula Drake. Presa din străinătate susține că cel care va cumpăra proprietatea se poate îmbogăți. Acest lucru se va întâmpla dacă construiește hotelul a cărui autorizație a fost obținută de Morgan.

Anexele actualelor clădiri de pe insulă ar putea fi transformate în dormitoare, iar zona este ideală pentru a organiza evenimente precum nunți. Morgan Phillips speră că cel care va cumpăra insula va construi un hotel, un restaurant, o cafea și alte locuri de distracție pentru turiști.

În orice caz, oricine ar veni pe insulă va afla repede că nu este singur, căci cele 12 fantome nu au de gând să plece. Afaceristul care deține insula susține că aceste spirite sunt acolo pentru a-i proteja pe cei care ajung pe insulă.