Vezi care sunt cele mai noi tendințe în materie de botezuri, în așa fel încât evenimentul micuțului sau micuței tale să fie unul memorabil. Aici vei găsi informații atât despre îmbrăcăminte, despre lumânări, decor, mărturii și tort.

Tendințe în materie de botezuri. Tu ce preferi?

Dacă anul acesta, sau în 2025 plănuiți un botez, regăsiți mai jos sfaturi utile pe care le veți putea lua în considerare.

De exemplu, în ceea ce privește decorul, specialiștii recomandă culori cât mai vii, care ies din anonimat. Puteți folosi atât corai, cât și auriu și argintiu, în funcție de preferințe, notează superdj.ro. Și nonculorile sunt în continuare folosite, însă mereu în combinație cu ceva pastelat.

Desigur, puteți să alegeți totul în funcție de o tematică. Așadar, vă puteți folosi de un personaj din desenele animate, să faceți un decor de tip junglă, inspirat de mare, sirene sau ursuleți. Indicat ar fi să folosiți aceeași temă și pentru biserică, respectiv pentru aranjamentul din jurul cristelniței. Spre exemplu, câteva flori și ursuleți ar arăta minunat. Aceste sfaturi se aplică și pentru lumânare.

Imagine reprezentativă pentru un picnic. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

La mare căutare sunt botezurile în aer liber. Unii aleg chiar o petrecere de tip picnic, potrivit greenvelope.com. La capitolul invitații, cele simple și delicate sunt cele mai apreciate. Și cele vintage pot fi o variantă. Mărturiile trebuie să fie și ele unele utile. Câteva idei ar fi lumânările parfumate, plantele, fie ceva dulce, frumos împachetat. La modă s-ar putea să rămână și cabinele foto.

Barurile de dulciuri vor rămâne și ele în trend, însă ele vor trebui să fie în concordanța cu tema aleasă, dar și cu cromatica.

Dacă o fetiță va fi botezată, îmbrăcămintea poate fi formată dintr-o rochiță simplă din tulle, sau catifea, cu detalii finuțe din dantelă sau chiar cu fundițe. La băieți se merge în continuare pe alegerea unui costumaș sau compleu.