Testează-ți inteligența cu acest test IQ! Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să nu fi atent la nimic din jurul tău. Mintea ta trebuie să fie foarte relaxată, dar în același timp focusată în a găsi obiectul pierdut. Nu te grăbi și nici nu intra în panică, deoarece este doar un joc.

Poate la următorul vei fi mai bun, asta dacă mai exersezi.

Rezolvă acest test IQ

Astfel de puzzle-uri pot fi o modalitate inedită de petrecere a timpului liber, mai ales dacă îi avem alături și pe cei dragi. În imagine de mai jos sunt mai multe păsări flamingo. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți inima ascunsă printre ele. Aveți la dispoziție doar 12 secunde pentru a desluși testul de inteligență, deci trebuie să aveți o minte ageră.

Ca și sfat, nu vă pierdeți în detalii, deoarece timpul trece într-o clipă. Puteți încerca chiar și o strategie, și anume să începeți dintr-o parte a fotografiei să căutați, asta dacă nu vă sare direct în ochi obiectul pierdut.

Tic-tac…! Dacă timpul a trecut, încercați să nu vă pierdeți răbdarea și să mai căutați puțin, cel puțin până când cineva a găsit răspunsul. Cine știa, poate acela ești chiar tu!

Rezolvare test inteligență

În cazul în care nimeni nu a găsit inima, iată rezolvarea! Uită-te în partea de sus, spre colțul din stânga.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului IQ. „Sursă: Dudolf”

Nu uita, data viitoare fii mai concentrat, astfel încât să fii învingător.