Află care sunt cele mai minuscule camere de hotel din lume. Acestea arată incredibil, fiind plasate în niște locuri cu totul și cu totul aparte. Stilul lor îi uimește pe oaspeți, care promit să mai revină. Tu ai merge?

Top cele mai minuscule camere de hotel din lume

1. Nine Hours – este un lanț de 13 hoteluri din Japonia, zona Fukuoka. Aceste spații de cazare arată extrem de diferit, dar în același timp mulți își doresc să petreacă măcar o noapte acolo. Numele său nu a fost ales întâmplător, făcând referire la serviciul „9h sleep fitscan”, adică oaspeții vor avea parte de o scanare a respirației, a ritmului cardiac, dar și a sforăitului, potrivit BBC. Ulterior, toate datele obținute vor fi utilizate pentru a ajuta producătorii de alimente, de băuturi și de lenjerie de pat să dezvolte produse îmbunătățite legate de somn.

Imagine reprezentativă pentru unul dintre cele mai mici hoteluri din lume. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Paturile costă între 3.800 și 30.000 de yeni, adică între 26 și 203 dolari pe noapte, însă se pot închiria și doar pentru un somn de câteva ore. Mai mult, hotelul, care are camere de aproximativ 1,2 metri are 70 de camere exclusiv pentru bărbați, mai scrie Asahi.

2. De Bedstee Hotel din China, este o altă cazare parcă desprinsă din povești. Aceasta se află în provincia Zhejiang din estul Chinei, iar în ea încap 20 de persoane. Paturile mici, de dimensiunile celor pentru păpuși sunt conectate prin scări, iluminatul fânând totul să pară și mai spectaculos.

3. Skylodge Adventures Suites se află în Peru și oferă turiștilor o experiență memorabilă. Capsulele transparente stau parcă atârnate de munte și sunt accesibile numai ducă escaladați 400 de metri sau parcurgeți un traseu cu o rețea de tiroliene, conform CNN. Pentru o noapte aici va trebui să scoateți din buzunare 1335 de soles peruani/ 400 de dolari, însă nu vă va părea rău deloc. În acest preț intră și transportul, echipamentul, dar și o cină.