Acceptă provocarea aceasta și rezolvă acest test IQ! Vei avea la dispoziție doar câteva secunde, așadar, trebuie să ai niște abilități foarte bune. Tu ai mai încercat astfel de jocuri până acum? Ele sunt extrem de educative și îți pun mintea la contribuție.

De asemenea, va fi nevoie să ieși din aria ta de confort și să faci tot ce îți stă în putință pentru a găsi soluția. De aceea mulți nu se simt în stare să-l ducă la bun sfârșit, fiindcă nu au răbdarea necesară și nici nu pot gândi sub presiune. Nu mai sta pe gânduri și vezi cât de bine te pricepi.

Test IQ. În cât timp îl rezolvi?

Ei bine, în imaginea de mai jos vei vedea mai multe căni și lingurițe de tot felul de mărimi și culori. Ele te vor induce puțin în eroare, deoarece tu trebuie să găsești doar recipientul în care este nisip. Va trebui să faci asta în doar 5 secunde, potrivit Jagran Josh. Desigur, nu e nimic dacă vor mai trece câteva secunde, însă testul exact așa urmărește, să-ți testeze atenția și inteligența. Mai provoacă și alți prieteni să încerce, fie în același timp cu tine, fie mai apoi.

Ești curios să vezi dacă te descurci? Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test IQ. „Sursă: Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test inteligență

Felicitări dacă ai ajuns până aici și ai găsit și cana cu nisip. Ea se afla în partea dreaptă, după cum puteți vedea în imaginea atașată mai jos. Deci, nu era greu deloc, însă trebuia să scanezi foarte bine fotografia, iar în cele din urmă o zăreai.

Imagine reprezentativă pentru un test IQ. „Sursă: Jagran Josh”

Mai încearcă și alte teste de acest gen, în așa fel încât să-ți antrenezi mintea.