Încearcă să rezolvi acest test de iluzie optică! Nu e deloc greu, însă presupune o foarte mare atenție la detalii. Provocarea a fost făcută în așa fel încât să te încurce și să nu găsești obiectul pierdut.

Ești pregătit să vezi imaginea?

Rezolvă acest test de iluzie optică

În fotografia de mai jos vei vedea mai multe mingii de fotbal, voley, dar și baseball, de mai multe dimensiuni. Ele au cam același colorit, ceea ce va îngreuna și mai mult testul.

Tot ce trebuie să faci este să găsești anvelopa camionului ascunsă printre bile în 15 doar secunde, potrivit Jagran Josh. Trebuie să rămâi foarte calm și focusat la ceea ce ai de făcut, deoarece timpul trece cât ai clipi. Fii atent doar la imagine și încearcă să o examinezi foarte bine, deoarece soluția e mai aproape decât crezi.

Imagine reprezentativă pentru testul de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Dacă ai reușit, felicitări! Acest lucru spune multe despre tine, deoarece ai o inteligență peste medie.

Rezolvare test inteligență

În cazul în care te dai bătut și deja ai și depășit timpul alocat, vei găsi mai jos rezolvarea. Ei bine, anvelopa se află în colțul din dreapta, jos.

Imagine reprezentativă pentru testul de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Data viitoare încearcă să nu mai renunți atât de ușor, chiar și dacă timpul a expirat. E o modalitate excelentă să-ți dezvolți abilitățile, așadar mai poți încerca și alte astfel de teste. Poate fi chiar și un mod amuzant de joc împreună cu prietenii. Vezi cine găsește primul roata!