Încearcă să rezolvi acest test de inteligență în doar câteva secunde. Mulți se lasă păgubași, deoarece nu-și dau seama într-un timp atât de scurt care ar putea fi orificiul în care intră cheia respectivă. Astfel de jocuri sunt extrem de educative, așadar ar trebui în timpul liber să profitați de acestă activitate singur, fie împreună cu familia sau prietenii. Ești pregătit?

Mult succes!

Test de inteligență. Cât de bine crezi că te descurci?

Trebuie să fiți extrem de concentrați în momentul în care vă apucați de acest test, deoarece doar în acest fel veți reuși să identificați gaura corectă. Nu mulți au ochii ageri și o gândire rapidă, așadar fiți încrezători în abilitățile voastre. Importantă e și liniștea din încăpere atunci când încercați să gândiți. Nu uitați, aveți la dispoziție doar 8 secunde pentru a răspunde corect, notează Jagran Josh.

Începem?

Imagine reprezentativă pentru testul de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test. Ai identificat soluția?

Nu era atât de greu, însă trebuia să vă faceți înainte de toate o imagine mai clară în cap. Răspunsul corect era a 3 cheie, respectiv cea galbenă. Mai încarcă și alte teste, astfel încât mintea ta să fie antrenată constant. Nu îți va părea rău.