Tu cât de repede reușești să rezolvi acest test de iluzie optică? S-ar putea ca mintea ta să nu fie obișnuită cu un astfel de joc și să nu ai răbdarea necesară pentru a vedea detaliul din fotografie. Ce zici, vei face față cu brio provocării?

Test de iluzie optică

Momentul oportun pentru a te ocupa de acest test este atunci când vrei să te relaxezi singur, fie în companie prietenilor. Este distractiv să-l jucați în mai mulți, deoarece vă oferă un alt imbold. Poate că singur nu ați mai fi atât de competitivi și determinați să găsiți cât mai repede soluția. Atenție, va trebui să respectați însă timpul acordat, și anume 12 secunde, scrie The Sun.

În imagine veți vedea 24 de becuri luminoase, însă doar unul singur este diferit, și anume cel pe care trebuie să-l găsești. Concentrează-te și încearcă să ai o atenție distributivă. Sunteți pregătiți să începeți? Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran The Sun”

Star joc!

Rezolvare test inteligență

Felicitări dacă ai găsit soluția până când timpul a expirat. În caz contrar, vei găsi mai jos imaginea cu rezolvarea. Nu era deloc greu, însă trebuia să te concentrezi foarte mult. Becul diferit se afla pe rândul din mijloc, fiind al 3-lea, numărând de la stânga la dreapta.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran The Sun”

Data viitoare încearcă să fii mai atent și să mai încerci și alte teste de inteligență, deoarece cu siguranță te vei obișnui cu ele. De multe ori, jocurile sub presiunea timpului nu sunt deloc ușoare, dar în acest fel mintea va deveni mai antrenată.