Rezolvă acest test de iluzie optică într-un timp cât mai scurt. Deși sunt mulți cei care nu iubesc deloc astfel de jocuri, ele ajută foarte mult la dezvoltarea aptitudinilor. Trebuie să ai niște ochi foarte ageri pentru a vedea toate detaliile din fotografie, așadar concentrarea este un alt atu pe care e necesar să-l ai.

Test de iluzie optică. Tu în cât timp deslușești jocul?

Nu  mai sta pe gânduri și acceptă această provocare, deoarece îți va aduce mai multe beneficii. Vei fi mult mai atent la ceea se întâmplă în jurul tău, dar și mai cumpătat când vine vorba de un răspuns pe care trebuie să-l dai. Pentru cei mici mai ales, astfel de jocuri sunt foarte bune, deoarece le stârnește curiozitatea, imaginația și vor deveni din ce în ce mai inteligenți. În așa fel, ei vor încerca mereu să găsească logica din spatele jocurilor și să dea mereu răspunsul corect.

Nu în ultimul rând, așa se obișnuiesc să devină competitivi, dar, vor învăța să mai și piardă din când în când. În imaginea de mai jos veți vedea mai multe albine, însă doar una singură este diferită, de aceea va trebui să o găsiți. Atenție, trebuie să vă încadrați și în timpul acordat, și anume în 5 secunde, potrivit Jagran Josh. Ce ziceți? Reușiți?

Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de iluzie optică. „Sursă: Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test inteligență

Felicitări dacă ai ajuns până aici și ai găsit soluția. Albina se află pe rândul al 4-lea, fiind a 3-a de la stânga la dreapta. Mierea pe care ea o transformă este diferită față de celelalte.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Mai încearcă și alte teste de acest gen și vezi cum te descurci.