Insulele Bahamas se află capătul estic al Floridei, ele fiind o atracție turistică în ultimii ani. Mulți aleg să vină aici cu familie, sau chiar în luna de miere, deoarece opțiunile de petrecere a timpului liber sunt diverse.

În total, Bahamas are 700 de insule.

Când să mergi în vacanță în Bahamas?

Ideal ar fi să vă planificați concendiul aici de la mijlocul lunii decembrie până în aprilie, atunci vremea fiind ideală, potrivit Tropical Sky. Desigur, prețurile sunt mai mici în extrasezon, însă și vremea ar putea fi extrem de capricioasă. Spre exemplu, anul următor, un bilet din București până în Nassau costă în jur de 1000-1200 de euro de persoană. De obicei, escala se face în Londra.

Imagine reprezentativă pentru Bahamas. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Aici se vorbește limba engleză, deci vă va fi ușor să comunicați. La capitolul cazări, opțiunile sunt diverse, în funcție de ceea ce vreți să faceți. Recomandat ar fi să vă faceți rezervări în mai multe locuri, asta dacă stați măcar 1-2 săptămâni.

Ce puteți face în această destinație exclusivistă?

De exemplu, puteți merge pe Insula Blue Lagoon, nisipul și apa de aici fiind uimitoare. Tot aici puteți face snorkeling cu rechinii sau să înotați cu delfinii, notează travel.usnews.com.

O altă opțiune foarte interesantă este plaja porcilor. Nu trebuie să vă speriați deloc de ei, deoarece sunt foarte prietenoși și chiar înoată și ei în ocean. Vor fi foarte bucuroși dacă le dați și niște morcovi. Dacă până acum nu ați mers niciodată pe o plajă cu nisip roz, trebuie să ajungeți neapărat pe Pink Sands Beach din Harbour Island.

Puteți vizita și Garden of the Groves unde veți găsi tot felul de arbori, cascade și labirinturi. Mergeți într-o excursie călare și cu siguranță veți rămâne impresionați, sau faceți ciocolată personalizată la Graycliff, recomandă sandals.co.uk.

Un alt loc parcă desprins din povești este laguna albastră a lui Dean. Ea se află pe Long Island și este a doua cea mai adâncă din lume, având aproximtiv 670 de metri. O altă activitate foarte interesantă este pe Bitter Guana Cay din Exumas, acolo unde veți putea hrăni zeci de iguane.

Pe lângă cele enumerate mai sunt și alte locuri superbe care merită adăugate pe listă.