Tu ai idee ce înseamnă când visezi marea? Multora li se întâmplă să le apară această imagine în cap, însă într-un mod diferit. Experții spun însă că fiecare vis în parte trebuie interpretat în funcție de elementele sale. Vezi la ce să fii atent!

Ce înseamnă când visezi marea? Apa poate fi periculoasă

Apa este un element foarte des apărut în vise, ea reprezentând în cea mai mare parte inconștientul sau renașterea, conform Dreams. Experții mai spun că apa este asociată cu fertilitatea, creativitatea, bunăstarea emoțională, reînnoirea, puritatea și noile eforturi.

„Fie se plonjează în apă, fie se iese din ea, fie cineva salvează pe cineva din apă sau este salvat din apă, indicând o relație de tip matern cu persoana respectivă”, explică specialiștii, conform sursei citate mai sus.

Imagine reprezentativă pentru mare. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

În cazul în care visați o mare agitată, atunci vă confruntați cu ceva tensiuni în viața de zi cu zi. Dacă traversați apa, atunci totul va avea o întorsătură pozitivă, însă dacă nu se va întâmpla asta, atunci trebuie să fiți pregătiți pentru orice, notează cafeausoul.com. Visele în care simțiți că vă înecați în mare sau ocean înseamnă că nu puteți gestiona o anumită situație și drept urmare trebuie să faceți față emoțiilor.

Plaja și marea în același vis poate însemna liniște, deoarece ce poate fi mai plăcut decât o zi relaxantă. S-ar putea ca o vacanță să se întrevadă la orizont, mai scrie Dream Dictionary. Plutirea pe un râu sau pe un pârâu s-ar putea să aibă conotații pozitive, deoarece înseamnă că sunteți mulțumiți cu viața pe care o aveți. Dacă apa respectivă nu e așa limpede înseamnă că treceți printr-o perioadă stresantă, care va trece cu timpul.

Apa nu are numai semnificație negativă, deoarece ar trebui ca acolo să ne simțim protejați, la fel ca în primele luni în care am stat în uter.