Tu ce destinație din Caraibe ai alege, revelion în Aruba sau în Curaçao? Indiferent de alegere, vacanța ta fi cu siguranță una perfecta din toate punctele de vedere. Ai putea să stai la plajă să te relaxezi, fie să admiri împrejurimile.

Cât costă un revelion în Aruba și Curaçao?

Dacă vă doriți un sejur de 9 zile, cu plecarea pe 31.12.2024 dimineata și returul pe 08.01.2025, prețul este de 4790 euro, potrivit razvanpascu.ro. Pentru 11 zile prețul crește la 6590 euro de persoană, iar pentru 13 zile, la 7190 euro. În aceste prețri sunt incluse zborul de avion, cazarea cu mic-dejun, toate transferurile cu autocarul, taxele de intrare la obiectivele turistice, asigurarea medicală de calatorie și asigurarea storno.

Imagine reprezentativă pentru Curacao. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Curacao este considerată una dintre insulele cu cele mai frumoase plaje din lume. Aici aveți o mulțime de lucruri de făcut. Spre exemplu puteți merge la Galeria Alma Blou, care are cea mai mare expoziție din oraș de piese ale artiștilor din Caraibe, în Willemstad, fie la una dintre cele peste 30 de plaje superbe. Cele mai multe dintre ele percep și o taxă mică de intrare, conform Times Colonist.

Aruba este și ea spectaculoasă. Aici puteți vedea minele de aur abandonate din Parcul National Arikok, dar și străduțele colorate. Există și aici o mulțime de activități de făcut. Puteți adăuga pe listă muzeul și magazinul de aloe vera, Muzeul Arheologic Național din Aruba, dar și ferma de fluturi.

Printre plajele perfecte pentru familii se numără: Baby Beach, Eagle Beach, Palm Beach și Arashi Beach. Nu uitați că puteți face inclusive snorkeling, deoarece apa este extrem de cristalină. Dacă vă întrebați unde puteți vedea celebrele păsări flamingo, ei bine, pe ele le găsiți pe o insulă privată deținută de Renaissance Aruba Resort & Casino, acolo unde un permis de o zi costă aproximativ 125 de dolari pentru cei care nu sunt cazați, scrie Travel Noire.

Ca și cuplu, puteți experimenta masajul, plimbările cu barca, fie excursiile de o zi.