Din ce crezi că era format micul dejun al lui Marilyn Monroe? Starul hollywoodian mânca doar două alimente banale, însă care o făceau să se simtă incredibil de bine. Desigur, ea nu avea doar această rutină, ci de-a lungul timpului a oferit femeilor numeroase trucuri pentru a se simți bine în pielea lor.

Care era micul dejun al lui Marilyn Monroe?

Una dintre cele mai frumoase femei din lume iubea să mănânce ouăle crude la micul dejun. Mai mult,  pe acestea le bătea în lapte.

„Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar eu nu cred asta. Înainte să fac dușul de dimineață, încep să încălzesc o cană cu lapte pe plita fierbinte pe care o țin în camera mea de hotel. Când este fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau în timp ce mă îmbrac. Completez totul cu o pastilă multivitaminică și mă îndoiesc că vreun medic ar putea recomanda un mic dejun mai hrănitor pentru o fată care muncește așa mult”, scria Monroe, conform Women`s Health.

Seara, la cină alegea niște cotlete de miel sau ficat, pe care le prăjea în cuptorul electric.

Imagine reprezentativă pentru Marilyn Monroe. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Alături de carne, ea mânca și câțiva morcovi cruzi. Alimentele proteice le mânca extrem de des, însă nu ezita niciodată să-și facă și plăcerea. Precis, ea adora înghețata. Nici exercițiile fizice nu le-a eliminat niciodată din rutină, Marilyn folosind greutăți mici.

Cum a mai inspirat Marilyn Monroe femeile?

Pe lângă latura sa feminină și stilul inconfundabil, aceasta a oferit numeroase sfaturi utile, pe care foarte multe femei le-au urmat. Spre exemplu, ea niciodată nu stătea la soare.

„În ciuda faptului că este în mare vogă în California, nu cred că pielea bronzată este mai atrăgătoare… sau mai sănătoasă. Personal, mă opun bronzului intens, pentru că îmi place să mă simt blondă peste tot”, spunea ea, potrivit Vogue.

Și în ceea ce privește make-up-ul avea o rutină strictă. Aceasta folosea vaselină sau cremă sub machiaj. Totodată, Monroe folosea și un  balsam botanic reparator, creat special pentru a vindeca o cicatrice a ei, dar și o cremă hidratantă universală. Pentru păr, ea adăuga pudră de bebeluși la rădăcini.