Povestea fraților criminali Menendez a șocat o lume întreagă. Unii poate au auzit de această crimă șocantă de mai de mult, însă acum, o dată cu apariția serialului „Monștrii”, tot mai mulți sunt curioși să afle ce s-a întâmplat de fapt.

Evenimentul straniu a avut loc în anul 1989, atunci când 2 frați, Lyle și Erik au decis să-și ucidă părinții. Abia în anul 1996 ei au ajuns să fie condamnați pe viață pentru faptele crude, asta după ce au avut loc 3 procese. Ei nu au posibilitatea nici să fie eliberați condiționat, scrie Biography.

Povestea fraților criminali Menendez. Cum au ajuns de fapt să recurgă la așa ceva?

Cazul este unul dintre cele mai faimoase de la sfârșitul secolului al XX-lea, nimănui netrecându-i prin cap că acei tineri ar fi putut pune la punct un asemenea plan. Viața lor era una lipsită de griji, deoarece proveneau dintr-o familie înstărită. Atunci când s-au mutat în New York, José și-a dorit o carieră în industria cinematografică, Mary Louise Anderson fiind model în tinerețe.

Imagine cu familia Menendez. „Sursă: Captură ecran Youtube”

În casa unde ei și-au găsit sfârșitul au mai stat în trecut și unele dintre legendele muzicii Michael Jackson și Elton John, mai menționează sursa citată mai sus. Poliția a crezut că mafia a fost cea care i-a ucis, însă realitatea dură avea să-i lovească ceva mai târziu. O parte din averea familiei a fost rapid cheltuită pe tot felul de mașini, restaurante și vacanțe exclusiviste.

Despre acest act de paricid a dezvăluit unul dintre frați în fața psihologului, iar mai apoi și celălalt a recunoscut. Motivul ar fi fost că tatăl lor era extrem de intruziv și violent cu ei, iar pe mama lor au vrut să o scape de suferință, deoarece voia să-și ia viața.

Ce a declarat unul dintre frați după ce a apărut seria?

Eri a ținut să transmită neapărat un mesaj prin intermediul soției sale pe platforma X. El a spus că totul e o minciună.

„Am crezut că am depășit minciunile și portretele ruinătoare ale personajului Lyle, creând o caricatură a lui Lyle înrădăcinată în minciunile oribile și flagrante care au făcut ravagii în serial. Nu pot decât să cred că au fost făcute intenționat. O spun cu inima strânsă, cred că Ryan Murphy nu poate fi atât de naiv și inexact cu privire la faptele din viețile noastre, astfel încât să facă acest lucru fără rea intenție”, a fost mesajul acestuia, conform nbclosangeles.com.