Dacă până acum poate nici măcar nu-ți trecea prin minte că poate să existe așa ceva, ei bine iată care sunt cele 7 legi ale Universului! Cu ajutorul lor, oricine ar putea să aibă un echilibru perfect în viață, iar lucrurile ar merge într-o direcție pozitivă.

Până și Albert Einstein a spus la un moment dat că  trăim într-un Univers ordonat, iar legi universale guvernează procesele Naturii.

Care sunt cele 7 legi ale Universului

Cele 7 legi ale naturii nu ar avea neapărat o ordine anume, ci mai important este cum reușim să le înțelegem și aplicăm în viața de zi cu zi.

1.Legea polarității – Această ne învață că totul are un răspuns, oricât ar părea de dificil să-l aflăm. De asemenea, ea face referire la faptul că totul are un sens și un scop, important e cât ești de capabil să ajungi la el, scrie thefearlessman.com.

2.Legea vibrației- Ea ține mai mult de emoții, de modul în care simți lucrurile și pe oamenii din jurul tău. Așadar, întotdeauna, vibrațiile trebuie să fie înalte pentru o stare bună.

3.Legea mentalismului- Aceasta vrea să reprezinte gândurile și credințele. Ele trebuiesc mereu controlate, în așa fel încât să nu ne afecteze viața, potrivit Jon Covey.

Imagine reprezentativă pentru un om care meditează. „Sursă: Fotografie generată de AI”

4.Legea ritmului- Ea vrea să ne învețe că viața nu este perfectă și că ritmul nu poate fi mereu același. Uneori poate fi mai alert, uneori mai lent, deci trebuie să ne adaptăm de fiecare dată, deoarece așa este cursul, mai scrie sursa citată mai sus.

5.Legea cauză și efect – Mereu acțiunile pe care le facem atrag consecințe, așadar e important ca totul să fie făcut conștient, înainte de a se întâmpla ceva rău.

6.Legea genului – Conform acesteia, bărbatul și femeia ar avea energii diferite, care se completează. Între ei, relația trebuie să fie una plăcută, bazată pe înțelegere și suport emoțional.

7.Legea corespondenței – întotdeauna trebuie să gândim pozitiv și să nu ne schimbăm această stare de spirit. Mereu trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă drumul pare asiduu.