Iată o idee de rețetă simplă- ”Cum să faci cea mai bună tortilla”! Ingredientele de care ai nevoie sunt simple și nu ai nevoie de prea mult timp petrecut în bucătărie. Ești pregătit să începem?

Cum să faci cea mai bună tortilla acasă

Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele:

  • Făină
  • Sare
  • Apă
  • Ulei de măsline.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți făina și puțină sare într-un castron mare, apoi să adaugați apa și uleiul. Amestecați totul până când obțineți o cocă moale și uniformă. În tot acest timp, puteți adăuga din făină și apă cât este necesar, în funcție și de cât aluat vreți să obțineți, scrie Taste of Home.

Imagine reprezentativă pentru tortilla. „Sursă: Fotografie generată de AI”

Pasul următor presupune să lăsați puțin aluatul la dospit, iar mai apoi va trebui să rupeți părți mici, pe care să le întindeți pe blat cu ajutorul unui făcăleț. Lăsați pe foc o tigaie la încins și puneți fiecare tortilla, până când se rumenește.

Desigur, dacă nu le vreți goale puteți încerca să faceți câteva rețete simple cu ajutorul lor.

Rețete cu tortilla

1.Tortilla cu pui

Un wrap este mereu o idee delicioasă. Tot ce trebuie să faceți este să aveți la îndemână câteva sosuri preferate, pui prăjit, dar și brânză Cheddar. Puțin unt și usturoi vor da un gust divin.

Mai întâi întindeți sosurile pe tortilla, puneți carnea și restul ingredientelor dorite, apoi rulați totul.

2.Tortilla french toast

Pentru această rețetă aveți nevoie de 4 foi de tortilla, puțin lapte, 3 ouă, scorțișoară și zahăr. Mai întâi puneți o tigaie de mărime medie pe aragaz, la foc mediu mic. În acest timp bateți bine ouăle, apoi adăugați restul ingredientelor. Apoi, puneți o tortilla în amestecul obținut, iar apoi în tigaie. Procedați la fel și cu restul foilor, conform beeyondcereal.com. La final, puteți să ungeți foile cu orice cremă doriți, fie cu fructe.

Cu siguranță rezultatul obținut va fi unul delicios și îi va surprinde și pe cei dragi.

2.Tortilla cu brâzeturi

Acest aluat poate fi umplut cu tot felul de brânzeturi. Dacă doriți puteți adăuga și câteva roșii, preparatul fiind ideal pentru un mic-dejun copios.

În cazul în care nu terminați foile de tortilla, puteți să le depozitați în punguțe la congelator și să la scoateți ori de câte ori aveți poftă. Ele se păstrează excelent.