Iată cele mai bune sfaturi pentru planificarea lunii de miere! Dacă îți dorești să ai cea mai frumoasă vacanță din viața ta, trebuie să ții cont de câteva lucruri.

De exemplu, mulți aleg destinația în funcție de activitățile pe care le pot desfășura acolo, în funcție de cazare sau chiar de buget. Tu ce ai alege?

10 sfaturi pentru planificarea lunii de miere

În primul rând, nu uita că această vacanță trebuie să fie una relaxantă, în care tu și partenerul tău trebuie să vă simțiți extraordinar. Petreceți cât mai mult timp împreună, fie participați la activități inedite.

1.Alegeți destinația ideală împreună, în funcție de buget și de preferințe. Acest lucru ar trebui făcut din timp, deoarece dacă vă decideți din scurt, s-ar putea ca totul să coste mult mai mult.

”În timp ce prețurile hotelurilor și ale activităților nu fluctuează neapărat, în funcție de momentul în care faceți rezervarea, disponibilitatea este un lucru de care trebuie să ținem cont. Experiența voastră trebuie să fie intimă, incitantă și să fie tot ceea ce v-ați dorit… pentru că este luna voastră de miere”, a explicat Craig Zapatka, co-fondator al companiei de planificare a lunilor de miere, pentru TheKnot.

2.După ce ați achiziționat bilete de avion, începeți să vă documentați cât mai mult despre zona aleasă. De asemenea, puteți să faceți un itinerariu și să vă planificați în detaliu ce veți face în fiecare zi din vacanță, potrivit travelersjoy.com.

3.Alegeți o cazare care să vă pună la dispoziție tot felul de spații de relaxare, precum piscină, spa. Dacă vă doriți să încercați mai multe, în funcție de zone, o puteți face. În acest fel veți avea parte de experiențe diverse.

4.Nu vă sfiiți să le spuneți tuturor că sunteți în luna de miere. Acest lucru s-ar putea să fie în beneficiul vostru, deoarece puteți primi anumite upgrade-uri la cameră, fie diferite cadouri drăguțe de care să beneficiați în 2.

Ce activități ai face în luna de miere?

5.Cu cel puțin 3 luni înainte verificați pașapoartele și obțineți vizele de care aveți nevoie. Nu uitați să vă faceți și o asigurare de călătorie, iar dacă este nevoie, vaccinuri.

Imagine reprezentativă pentru un cuplu în luna de miere. „Sursă: Fotografie generată de AI”

6.În cazul în care simțiți că nu aveți timp să vă documentați pe cont propriu, cereți părerea unui agent de turism. S-ar putea să vă ofere informații la care nici măcar nu v-ați fi gândit. Tot el vă poate ajuta să vă și decideți asupra destinației.

7.Încercați să vă decideți și asupra activităților pe care doriți să le faceți. Puțină adrenalină nu strică în nicio vacanță. Desigur, dacă sunteți obosiți și simțiți nevoia să vă relaxați, puteți sta la soare cât e ziua de lungă. Masajele, o cină romantică, scuba diving, băile cu flori, drumețiile sau excursiile pot fi și ele luate în considerare.

8.Cumpărați lucrurile necesare pentru vacanță din timp, în așa fel încât să nu vă stresați pe ultima sută de metri. Pe lângă haine ar trebui să luați și câteva medicamente la voi pentru orice eventualitate.

9.Puteți să vă surprindeți persoană iubită chiar și în vacanță cu o surpriză. Fie puteți alege un cadou, fie să planificați ceva inedit.

10.Nu vă planificați ceva chiar fiecare minut din vacanță, deoarece aveți nevoie și de liniște și relaxare.

Dacă nu știți încă unde să plecați în luna de miere, uitați câteva idei:

  • Coasta Amalfi, Italia
  • Maldive
  • Mexic
  • Santorini, Grecia
  • Bali
  • Thailanda
  • Paris