Invitațiile de nuntă au un rol foarte important în organizarea evenimentului. Cu ajutorul acestora vă veți chema apropiații să vă fie alături în ziua cea mare. Având în vedere digitalizarea din ultimii ani, invitațiile fizice au început să nu mai fie în topul preferințelor. Tu ce ai alege? Invitații fizice sau digitale la nuntă? Iată care sunt tendințele acestui an!

Invitații fizice sau digitale la nuntă?

Fiecare tip de invitații are atât avantaje cât și dezavantaje, însă noi suntem aici pentru a vi le prezenta. Astfel, veți putea să decideți mai bine care este cea mai potrivită variantă pentru voi și pentru bugetul vostru.

Invitațiile fizice

Invitațiile fizice vor fi întotdeauna speciale și vor transmite, așa cum nimic nu o poate face, povestea voastră de dragoste prin intermediul imaginilor și al cuvintelor. Chiar dacă sunt speciale, acestea pot fi, câteodată, destul de costisitoare și s-ar putea să vă dea ceva bătăi de cap atunci când vine vorba de buget. Un alt dezavantaj pe care acestea în au este că nu vei putea niciodată să te întâlnești cu toți invitații de la nuntă pentru a le înmâna invitația.

Dacă vorbim de oamenii cărora le vor fi înmânate, invitații mai în vârstă vor prefera o astfel de invitație decât cea digitală, mai ales dacă nu sunt familiarizați cu aceste tendințe. Acestea vor rămâne și o amintire frumoasă pentru cei dragi, dar și pentru miri.

nunta, invitatii, tendinte
Invitații de nuntă                                                                                                       Sursă: fotografie generată de DALL-E

Invitațiile digitale

Invitațiile digitale au luat mare amploare în ultimii ani. Acestea au o mulțime de avantaje, dar și de dezavantaje. Ei bine, dacă vorbim de avantaje acestea pot ajuta la buget. Pentru că invitația digitală este una singură care ajunge la toți invitații, costul ei este destul de redus. Un alt lucru benefic este că sunt la îndemâna oricui și la un simplu click distanță. Nu va mai trebui ca mirii să își facă probleme că nu pot întâlni cu invitații la evenimentul lor.

Gestionarea evenimentului poate fi mai ușoară cu ajutorul lor. Invitațiile digitale pot cuprinde link-uri unde oamenii pot oferi detalii despre participarea lor la eveniment (câte persoane, meniu vegan sau nu, cu copii, fără copii etc.).

Un dezavantaj ar fi faptul că persoanele mai în vârstă nu sunt familiarizate cu aceste tendințe. Pe lângă asta, invitația nu va rămâne ca amintire celor care vor participa la eveniment, așa cum se întâmplă cu cele fizice.

Tu ce ai alege la evenimentul tău?

Fiecare cuplu este liber să aleagă ce își dorește la evenimentul său, astfel că după cele menționate anterior sperăm că te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

Totul ține de preferințele tale și de bugetul tău, mai ales că ambele variante sunt în tendințe în anul 2024.