Știați că Disneyland este cel mai vizitat parc de distracții din Europa? Acesta se află la doar 30 de minute de mers cu trenul de Paris, iar dacă nu ai ajuns să îl vizitezi, trebuie neapărat să o faci. Este o experiență unică în viață, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Iată tot ce trebuie să știi despre paradisul personajelor Disney.

Știați că Disneyland este cel mai vizitat parc de distracții din Europa?

În urmă cu ceva ani, Disneyland a fost chiar pe primul loc în topul destinațiilor preferate din lume, însă ulterior a fost detronat de Coloseumul din Roma. În continuare, acesta rămâne cel mai vizitat parc de distracții.

Parcul este o adevărată aventură și un amalgam de experiențe, atât pentru copii, cât și pentru adulți. De la spectacole cu personajele preferate din desenele animate la carusele, toate sunt îmbinate armonios.

disneyland, parc de distractii, top
Disneyland Paris                                                                                                                           Sursă: fotografie generată de AI

Acesta se află foarte aproape de Paris și poți ajunge, cu ușurință, cu trenul. Dacă ajungi în Paris, trebuie neapărat să îți rezervi o zi pentru Disneyland. Îți garantăm că nu vei regreta. Trebuie să știi că acesta este împărțit în două parcuri, mai exact Walt Disney Studios și  Disneyland Park care sunt aproape unul de celălalt. Fiecare este o experiență unică în viață. 

Unicitatea parcului și transpunerea desenelor animate în realitate l-a făcut să fie special și unic. Astfel, acesta a ajuns să fie îndrăgite de miliarde de copii din lumea întreagă și așa a devenit cel mai vizitat parc de distracții din Europa.

Ce să faci la Disneyland?

Sunt o mulțime de activități pe care le poți face la Disneyland și cu siguranță nu îți va ajunge o singură zi. Mai jos, îți vom prezenta câteva activități pe care le poți face dacă mergi în parcul de distracții.

  • vizitează ambele parcuri
  • participă la toate excursiile
  • vizitează satul Disney
  • participă la show-urile Disneyland
  • fă cunoștință cu personajele Disney preferate
  • asistă la spectacolul de artificii

Fie că ești adult sau copil, experiența Disneyland este una unică și, cu siguranță, parcul se va poziționa în topul destinațiilor de vacanță.