Cu siguranță nu ai auzit aceste lucruri despre femei, deoarece unele au reușit să facă aproape imposibilul. Iată, în rândurile de mai jos, câteva informații mai puțin cunoscute despre acestea. Ai grijă, deoarece unele dintre ele te pot lăsa cu gura căscată!

Lucruri pe care nu le știai despre femei

Se pare că două femei au construit două dintre cele 7 minuni ale lumii. Grădinile Suspendate au fost făcute de Regina Semiramida, iar Mausoleul din Halicarnas de Regina Artemisa.

În anul 1977 a avut loc o practică în India, iar dacă soțul nu beneficia de zestrele promise, aceasta trebuie să fie arsă.

Două dintre cele mai mari Iq-uri din lume aparțin femeilor. Un lucru pe care probabil nu multă lume în știe este faptul că femeile percep bărbații mult mai atractivi dacă aceștia emană un miros frumos.

Mai multe informații despre femei

În momentul în care un bărbat miroase frumos, simțul mirosului devine mai puternic decât simțul văzului, iar atracția devine din ce în ce mai mare.

Încă un lucru pe care probabil nu îl știai este faptul că femeile au capul mai mic decât bărbații, iar creierul la fel de mic. Cu toate acestea, numărul lor de neuroni nu este redus, este exact același cu cel al bărbaților.

În anii 40 femeile își cumpărau produse speciale pentru a beneficia de kilograme în plus, iar în secolul 19 cele care făceau parte din categoria aristocraților nu foloseau cuvântul „picior”, deoarece era considerat murdar. În schimb ele spuneau membru.

În ultimii 20 de ani o femeie a reușit să facă performanță și să urce pe muntele Everest de șapte ori.

Lucruri mai puțin cunoscute despre femei
Lucruri mai puțin cunoscute despre femei. Sursă: Fotografie generată de AI

Alte informații mai puțin cunoscute despre femei

Dacă un bărbat rostește 7000 de cuvinte pe zi, o femeie rostește aproximativ 20 de mii.

Se pare că în Alaga Saudită, dacă soțul nu îi dă cafea soției, aceasta are dreptul să divorțeze de el în mod legal.

Cleopatra s-a căsătorit când avea doar 11 ani, iar cei cu care s-a căsătorit au fost doi frați de-ai ei.

O femeie va prinde încredere dacă o persoană îi va oferi o îmbrățișare care va dura mai mult de 15-20 de secunde.

O femeie de 43 de ani a fost prima femeie care sărit de pe un butoi de lemn în Cascada Niagara.

În anii 600 bărbații au început să poarte pantofi cu toc, iar la scurt timp după și femeile au preluat această modă, doar pentru că au văzut la ei.

Femeile plâng de 5,3 pe lună. Se pare că motivul pentru care acestea plâng atât de des are o explicație biologică. Glandele care izbucnesc plânsul sunt mult mai mari la femei decât la bărbați.

Când vine vorba despre dureri, femeile simt mult mai intens decât bărbații. Conform unor cercetări acestea au nivelul de estrogen mai scăzut, iar din acest motiv simt durerea la un nivel mult mai înalt.