Lumea artei corporale este diversă și extrem de frumoasă, iar nenumărate persoane din  întreaga lume se exprimă prin intermediul tatuajelor. Există și oameni care ies mai mult în evidență prin acest aspect, printre care și cel care se află în cartea recordurilor. Cine este cel mai tatuat om din lume?

Cine este cel mai tatuat om din lume?

Cel mai tatuat om din lume, Lucky Diamond Rich a fost inclus în Cartea Recordurilor în anul 2007, însă puțini știu cum a ajuns acolo, dar și cum a arătat viața lui înainte să devină celebru.

Lucky Diamond Rich (nume real Gregory McClaren) a ajuns prima dată într-un salon de tatuaj în anul 1987, la doar 16 ani și s-a tatuat pe coapsă, pentru a se asigura că mama sa nu îl va vedea. Acesta s-a alăturat, ulterior, circului pentru a nu fi atras în anturaje greșite.

Am fost atras imediat de tatuaje, Toți banii pe care îi făceam din spectacole, îi investeam în tatuaje. Deja mă simțeam diferit de la o vârstă fragedă, așa că să și arăt diferit? Niciodată nu am avut dubii.”, a declarat Lucky Diamond Rich, potrivit a1.ro. 

cel mai tatuat om din lume
Lucky Diamond Rich, cel mai tatuat om din lume. Sursă: Instagram/Guinness World Records

Pasiunea lui l-a făcut să se tatueze din ce în ce mai mult, astfel că Lucky a optat apoi pentru o acoperire de 100% cu cerneală neagră, inclusiv pleoape, pielea delicată dintre degetele de la picioare, în jos în urechi și chiar gingiile. Acum este tatuat cu designuri albe deasupra negrului și designuri colorate deasupra albului!

„Sunt mai mult de 100% acoperit. Am tatuaje peste tatuaje peste tatuaje,” a mai declarat Rich.

Cel mai tatuat om din lume a fost dependent de substanțe interzise

Lucky Diamond Rich avea succes la nivel global, însă pe plan personal avea numeroase probleme, printre care și dependența de substanțe interzise. Acesta și-a pierdut toții banii pe care i-a câștigat din spectacolele la circ. Rich nu mai putea participa la spectacole, astfel că a ajuns să locuiască pe străzi.

„Am început să-mi pierd mintea. Mi se părea că se întâmplau lucruri care nu se întâmplau. Mereu aveam probleme cu poliția. Pentru prima dată în viața mea, probabil mă simțeam la fel de bizar pe cât arăt. Mă așteptau moartea, băgat într-un institut sau închisoarea.”, a mai povestit acesta, în urmă cu ceva timp.

Cel mai tatuat om din lume a reușit să scape de dependență cu ajutorul unui prieten, iar în ultimii ani și-a refăcut viața. Acum are propriul apartament unde locuiește cu iubita sa și lucrează în construcții.

„Am o rutină: îmi pregătesc prânzul pentru a doua zi. Mă duc la cumpărături. Am un pat… am mulți oameni care mă iubesc și care au grijă de mine și mă susțin. Niciodată n-am mai avut așa ceva.”, a mai dezvăluit Rich.