Tu poți rezolva acest test de inteligență? Trebuie să ai un raționament logic și să te concentrezi foarte tare. Nu te grăbi, deoarece nu este nimic dacă depășești puțin timpul acordat. Măcar există satisfacția de la final că ai rezolvat corect. Ești curios să afli acum despre ce este vorba?

Test de inteligență. Tu cum gândești?

Acest joc îți va testa atât vigilența, răbdarea și agilitatea mentală, fiind ideal dacă vrei să te dezvolți. Este o modalitate excelentă și de relaxare, deci nu te da înapoi, deoarece totul este în beneficiul tău. Poți să-i provoci și pe prietenii tăi la o rundă, deoarece în acest fel totul capătă o altfel de viziune. S-ar putea ca așa să fiți și mai motivați să găsiți soluția.

În imaginea de mai jos există 2 monede identice, fiecare fiind aruncată în găleți separate de apă de la aceeași înălțime. Diferența este că temperatura primei găleți este de 25 de grade Celsius, iar a celei de-a 2-a găleți este de 25 de grade Fahrenheit. Acum, trebuie să vă dați seama care monedă atinge prima fundul în doar 5 secunde, potrivit Jagran Josh. Ești pregătit?

Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de inteligență. „Sursă: Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test. Cât de greu ți s-a părut?

Felicitări dacă ați ajuns până aici, și mai ales dacă ați răspuns corect!

Trebuie să vă gândiți doar care temperatură afectează apa. Deci, răspunsul corect este moneda din găleata A, deoarece va cădea în apa lichidă, în timp ce moneda din găleata cu temperatură Fahrenheit va rămâne deasupra gheții.