Tu ai gusta pizza cu gust de șampanie? Preparatul sofisticat va putea fi gustat în curând la Milano, acolo unde Philipp Plein își deschide propriul hotel. Creatorul de modă german abia așteaptă momentul, investiția sa fiind una uriașă.

Cât costă o pizza cu gust de șampanie?

Hotelul se va deschide în luna octombrie și  are 16 camere de lux. De asemenea, unitatea de cazare dispune de saună și sală de sport, potrivit Corriere della Sera.

„Când intri aici nu vei mai vrea să pleci”, a spus Philipp Plein. Totul ar fi costat nu mai puțin de 40 de milioane de euro, însă experiența este una diferită. Mai mult, hotelul va avea un restaurant japonez, Sukaru Ba, unul italian al lui Roberto Conti, unul vegan, La Jungle De Pleind, dar și un club pe acoperiș.

Imagine reprezentativă pentru hotelul lui Philipp Plein. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Printre preparatele exclusiviste se numără această pizza cu gust de șampanie care va costa 1500 euro.

„Având în vedere că Dom Perignon are același preț, este practic un cadou gratuit din partea casei”, a glumit Philipp Plei.

Ce mai puteți experimenta în hotel?

”Palatul minunilor”, așa cum mai este denumit acesta va pregăti mai multe surprize pentru oaspeți, printre care și o cameră plină de trandafiri unde se poate servi ceaiul, scrie Reppublica. Surpriza este că și animalele pot sta aici, având și ele un meniu exclusiv.

„Ne-am născut să fim diferiți. Este singura cheie pentru a concura cu marile grupuri”, a declarat designerul, potrivit Gambero Rosso.

Dacă proiectul va avea succes în următoarea perioadă, antreprenorul își dorește să se extindă cu încă câteva unități similare și în Emiratele Arabe Unite. Hotelul este situat în Palazzo Melzi d’Eril, deținut anterior de Krizia și acum de Manuel Faleschini, care l-a cumpărat de la moștenitorii designerului și l-a închiriat.