Află și tu ce înseamnă când visezi că ninge! Foarte mulți au tot felul de visuri ciudate, însă toate au și o explicație anume. Asta poate prevesti fie ceva bun sau rău, în funcție de detaliile care apar în visul tău.

Ce înseamnă când visezi că ninge? Vezi semnificația

Ei bine, dacă visați așa ceva nu e un semn rău, ba din contră. Acest lucru este un semn al trezirii spirituale și al conștientizării interioare, scrie Auntyflo. Visul ar trebui să fie deci unul liniștit și relaxant. De asemenea, zăpada înseamnă și că veți începe o nouă etapă, una plină de provocări și surprize. Nu trebuie să vă temeți și doar să fiți încrezători în forțele proprii.

Imagine reprezentativă pentru ninsoare. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Mai mult, s-ar putea ca peisajele de iarnă să apară în vise atunci când ați trecut printr-o pierdere, un divorț sau poate un capitol dificil s-a terminat. Și Freud a scris că în psihologia viselor zăpada este despre dragoste și relații.

Totodată, peisajele acestea vă vor elibera de starea negativă. În momentul în care zăpada pune în pericol viața cuiva, abia atunci visul capătă o altfel de conotație. Dacă visați un cadru de iarnă în care copiii se joacă, fie se dau cu sania, schiază, înseamnă că urmează să aveți parte și voi de astfel de momente frumoase. În Biblie, zăpada înseamnă începutul învățăturii, deoarece se crede că ninsoarea începe cu o cădere blândă a unui fulg de nea mic, notează Medium.

În Islam căderea zăpezii este un semn de ghinion și tristețe, atât timp cât zăpada căzută nu este prea puțină și nu se topește repede. Poate însemna și foamete, dacă visați zăpadă în timpul verii. În cazul în care zăpada este murdară asta poate însemna că aveți o perioadă stresantă și că aveți ceva temeri de care ar trebui să scăpați cât mai repede cu putință.