Iată un nou test de logică care îți punea mintea la încercare! Ia-o ca pe o provocare și încearcă să îi dai toată silința pentru a-l rezolva. Nu e greu deloc, însă trebuie să găsești o oarecare conexiune între cifre, în așa fel încât să ajungi la un rezultat final. Ce zici, ești curios să afli?

Test de logică. În câte secunde îl deslușești?

Pentru a face față presiunii, trebuie, mai întâi de toate să fii foarte relaxat și să nu lași nimic din jurul tău să te perturbe. De asemenea, va trebui să te uiți atent la imagine, în așa fel încât să vezi care e logica din spatele acelor ecuații.

Nu trebuie să te dai prea repede bătut și să încerci de mai multe ori să ajungi la un numitor comun, chiar dacă timpul a trecut. Normal, ar trebui să te încadrezi în doar 9 secunde, potrivit Jagran Josh. Nu mulți sunt cei care au o răbdare de fier, mai ales în astfel de condiții. Alții însă, se înarmează cu mult pozitivism și încearcă mai multe soluții pe hârtie. Ești pregătit să vezi ce ai de rezolvat?

Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de logică. „Sursă: Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test matematică

Felicitări dacă ai ajuns până aici! Probabil că ți-a dat ceva bătăi de cap acest test, însă ai ajuns la final. Iată cum trebuia să gândești jocul:

96 + 2 = 32 => (9-6); (2) care este egal cu 32.

64 + 4 = 24.

Așadar, aplicăm aceeași logică și în cazul ultimei ecuații:

42+9= 29, adică (4-2); (9) = 29

Provoacă și tu la rândul tău alți prieteni, în așa fel încât să vezi cum se descurcă.