Chiar dacă vara abia s-a terminat, unii oameni deja se gândesc la vara viitoare. Astfel, ofertele pentru vacanțele de anul următor nu au încetat să apară. Iată câteva oferte Turcia 2025! Cât va costa un sejur de 7 zile la all inclusive și ce beneficii noi ai?

Oferte Turcia 2025

Turcia este una dintre destinațiile preferate ale românilor, mai ales pentru serviciile impecabile all inclusive pe care le oferă. Anul acesta, această destinație a fost luată cu asalt încă de la începutul verii. Ei bine, chiar dacă nici bine nu au apucat să despacheteze, românii ar trebui să se gândească deja la vacanța de anul următor.

O agenție cunoscută de la noi din țară a pregătit deja câteva oferte pentru un sejur all inclusive, de 7 zile, în Turcia, anul viitor. Avantajul va fi că plata se va putea face în rate, nu integral ca și până acum. Ofertele vin cu reduceri de până la 50% la pachetele care includ zbor charter din diverse orașe ale României.

turcia, vacanta, oferte
Turcia Sursă: fotografie generată de DALL-E

Prețurile pentru vacanțele în Antalya în 2025 pornesc de la 365 de euro de persoană pentru zboruri din București, de la 423 de euro/persoană din Cluj-Napoca, de la 433 de euro de persoană din Iași, de la 370 de euro/persoană din Constanța, de la 438 de euro/persoană din Suceava și de la 545 de euro/persoană de la Timișoara. Asta după ce se aplică discountul de 50%.

Pentru Alanya, tarifele încep de la 399 de euro de persoană pentru zboruri din București. Cu plecare din Cluj-Napoca, prețul începe de la 434 de euro de persoană. Aceste pachete includ toate taxele și asistență turistică în limba română.

Turiștii pot rezerva cu un avans de doar 10% în perioada de Early Booking. Restul sumei poate fi achitat în două tranșe: 15% la termenul limită al perioadei de Early Booking și 75% cu cel puțin 30 de zile înainte de plecare. În plus, există opțiunea de plată în până la 16 rate prin parteneriatele pe care agenția Paralela45 le are cu diverse bănci comerciale. Pentru moment, agenția Paralela45 este singura care a pregătit ofertele pentru vacanțele de anul viitor.