Află cât a ajuns să primească o manichiuristă în 2024! Suma este una destul de mare, având în vedere că are doar 7-8 cliente pe zi. Aceasta și-ar începe programul dis de dimineață.

Cât a ajuns să primească o manichiuristă în 2024? Serviciul costă destul de mult

Spre exemplu, în Florida, SUA, o manichiură depășește 100 de dolari, potrivit Unica. Unele modele sunt chiar și mai mult, echivalentul a 700 de lei. Nu o să-ți vină să crezi cât a ajuns să încaseze la finalul zilei. În total, o manichiuristă poate face rost de 1182 de dolari, adică aproximativ 5260 de lei, conform sursei citate mai sus.

Și în România această meserie a luat tot mai mult amploare, multe fete fiind interesate să învețe  cum să aplice unghiile cu gel, cum să curețe unghiile, fie cum să facă diferite modele. Mai mult, ele trebuie să fie puse la curent tot timpul cu noile tendințe și tehnici, asta dacă vor să aibă cliente.

Imagine reprezentativă pentru o manichiuristă. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

O manichiuristă din București a dezvăluit chiar într-un clip video pe TikTok cât a reușit să obțină la finalul zilei, cu tot cu bacșișul, respectiv 2340 de lei.

„Abia aștept să intre ANAF-ul în astea…nu tu carte de muncă…nu tu asigurare medicală…nu tu taxe” / „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării…mă duc să îmi cumpăr o unghieră”, sunt doar câteva dintre comentariile adăugate la clip.

Nu doar din unghii se câștigă foarte bine, ci și din alte meserii care fac parte din industria beauty. Tinerii sunt cei mai încântați, deoarece nici măcar nu au nevoie de Bacalaureat pentru a munci. Spre exemplu, multe fete sunt interesate de aplicarea genelor fir cu fir, de micropigmentare, tratamente faciale, fie masaje corporale. Prețurile pentru aceste servicii nu sunt deloc mici, iar clientele nu întârzie să apară.