Vezi ce se spune despre orașul din Europa în care oamenilor le este frică să iasă din case! Un tânăr a încercat să-și construiască o nouă viață departe de teroarea din Afganistan, însă nici acum nu duce o viață deloc roz.

Orașul din Europa în care oamenilor le este frică să iasă din case

În urmă cu 4 ani, Zabihollah Jaji și-a luat familia și s-a mutat în Marea Britanie, din dorința de a lua de la capăt. Numai că viața i-a dat o nouă lovitură.

”Suntem recunoscători pentru un nou început, dar ne pare rău că este în Coventry. Există prea multă criminalitate, multe bande amenințătoare și lupte peste tot. Regatul Unit este mai sigur decât Afganistanul, desigur, dar locul în care trăim și muncim este uneori foarte nesigur. Este înfricoșător.   Îmi place Marea Britanie, dar nu-mi place Coventry. Îl urăsc!”, a spus tânărul student pentru Daily Mail.

Tot el a spus că în acel orășel trăiesc mulți solicitanți de azil, familii cu puține posibilități material, dar și mulți dependenți de droguri și alcool, având în vedere că acolo este și un centru de reabilitare pentru ele.

Imagine reprezentativă pentru Coventry. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Jaji a mai spus că totuși sunt norocoși că măcar au un magazin unde lucrează, dar și o casă frumoasă, relatează Adevărul. Totodată, Anton Noble, un fost membru al unei găști a spus că situația s-a înrăutățit foarte mult, de pe vremea când el avea doar 13 ani.

Coventry ca oraș, când eram mai tânăr, era mai unit, chiar dacă era bine sau rău. O mulțime de oameni obișnuiau să fie împreună și membrii comunității obișnuiau să aibă grijă unii de alții”, a povestit el pentru sursa menționată anterior.

Orașul s-a clasat pe locul al 2-lea în Europa în ceea ce privește rata criminalității, scrie The Sun. Doar anul trecut, în zonă au fost înregistrate în total 5 715 infracțiuni distincte. Trist este că cei care stau acolo sunt parcă condamnați zilnic să vadă fel și fel de persoane care cerșesc bani, doar pentru ași cumpăra droguri și alcool.