Odată ce vara s-a terminat, toată lumea se pregătește intens pentru perioada rece și așteaptă cu nerăbdare sărbătorile. Sărbătorile de iarnă sunt de departe cea mai îndrăgită perioadă din tot anul, mai ales pentru cei mici. Acestea vin la pachet și cu târgurile de Crăciun care sunt atracțiile principale ale orașelor în luna decembrie. Iată când se vor deschide porțile celui mai așteptat Târg de Crăciun din România?

Când se vor deschide porțile celui mai așteptat Târg de Crăciun din România?

După ce anul trecut a obținut locul 2 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, Târgul de Crăciun de la Craiova a ajuns să fie unul dintre cele mai frumoase de la noi din țară. Acesta a atras milione de turiști din toată România în anii trecuți, iar anul acesta se pregătește de o nouă ediție. Această ediție este extrem de așteptată, mai ales că vine cu surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Tema principală de anul acesta va fi inspirată din povestea Frumoasa și Bestia. În același timp, fiecare piațetă va avea un alt concept cum ar fi Războiul Stelelor sau Satul lui Moș Crăciun.

targ de craciun, craiova, surprize
Târg de Crăciun Sursă: fotografie generată de DALL-E

Moș Crăciun va veni în Piața Buzești, unde va fi o explozie de lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut vreodată în România, iar în Piața Shakespeare, în fața Teatrului Național „Marin Sorescu” va fi amplasată cea mai mare roată din țară.

Târgul de Crăciun Craiova se va desfășura în mai multe locații din oraș cum ar fi Piața Mihai Viteazu, Piața Frații Buzești, Teatrul Național, Casa Băniei, Doljana etc.

Târgul de Crăciun de la Craiova se va desfășura în perioada 15 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025. În fiecare weekend vor avea loc concerte în piața „Frații Buzești”. Pe data de 15 noiembrie va concerta Fuego & Band de la ora 19. Pe 23 noiembrie pe scenă va urca trupa 2NormaL, pe 30 noiembrie va concerta Alina Eremia. Pe 6 decembrie va face show Zurli Super Show.