Ce vacanțe ieftine pentru luna septembrie ai alege? Există mai multe țări unde puteți merge pentru a vă relaxa, la prețuri extrem de bune. Nici nu ai nevoie de pașaport, deoarece călătorești în țări europene. Ce zici?

Vacanțe ieftine pentru luna septembrie. Vei avea o experiență inedită

Consultă mai jos lista destinațiilor accesibile pentru luna următoare. Ai o mulțime de lucruri de vizitat și experimentat!

1. Albania – Aceasta este o destinație ideală pentru vară, și nu numai. Spre exemplu, un bilet de avion dus-întors din București în Tirana, în perioada 1- 5 septembrie costă în jur de 490 de lei, conform site-urilor de specialitate. Dacă vă aflați în capitală neapărat trebuie să urcați cu telecabina pe Muntele Dajti, notează Time Out. Berat este un alt loc extrem de frumos, iar aici puteți lua la pas orașul vizitând tot felul de biserici, moschei și muzee.

Printre cele mai frumoase plaje de aici se numără: Himara, Borsh, Saranda, Vlora, Kasmil, fie Gjipe.

2. Ungaria este o altă destinație convenabilă la preț. Aici, un bilet dus- întors în perioada 1-5 septembrie costă 500 lei. Budapesta este minunată și pentru o vacanță în familie, deoarece sunt foarte multe lucruri deosebite de văzut. Printre obiective se numără: Castelul Buda, Clădirea Parlamentului Ungariei, Biserica Matthias, fie băile termale Szechenyi. Interesant este că Budapesta ocupă locul 19 în lume pentru destinații de lună de miere și locul 16 în Europa, scrie Hungary Today.

3. Istanbul este și el destul de accesibil în luna septembrie, față de alte perioade. Un bilet dus-întors pentru aceeași perioadă menționată costă în jur de 875 lei de persoană.

Imagine reprezentativă pentru Istanbul. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Desigur, pe lângă preparatele delicioase pe care trebuie să le încercați, aveți o mulțime de moschei deosebite de văzut. Marele Bazar este și el de adăugat pe listă.

Alte destinații care pot fi văzute în luna septembrie sunt: Milano, Bari, Veneția, Roma, Catania, Corfu, Thessalonik sau Santorini.