Povestea lui Joe Metheny este de-a dreptul înfricoșătoare. Ceea ce le făcea el victimelor sale la mijlocul anilor ’90 poate da fiori reci oricui. În vârstă de 62 de ani, bărbatul ar fi recunoscut că a ucis cel puțin 10 persoane.

Joe Metheny, monstrul cu chip de om care își alegea victimele îndelung

Individul alegea de obicei femeile ca și victime. Mai întâi le chinuia, după care le transforma trupurile în carne de burgeri, scrie Mirror. Gestul său a mai fost văzut doar în filmele de groază, totul șocându-i până și pe anchetatori.

Imagine cu Joe Metheny. „Sursă: Murderpedia”

”Micuțul”, așa cum i se spunea criminalului de 450 de kilograme a spus chiar el la un moment dat că este „o persoană foarte bolnavă”, din cauza unei femei care l-a părăsit. În anul 2017, acesta a fost găsit fără suflare în pușcărie.

Povești macabre despre criminali în serie

O altă poveste datează încă din anii 1888. Este vorba despre Jack Spintecătorul care ar fi ucis 5 femei, iar apoi trimitea polițiștilor tot felul de scrisori unde scria despre faptele pe care le făcea. El nu a fost niciodată identificat însă, în ciuda tuturor eforturilor făcute, informează Britannica.

Și H.H. Holmes este la fel un bărbat cu o minte extrem de bolnavă. Farmacist de meserie, el a început să amenajeze un hotel cu trei etaje cu tot felul de coridoare și dispozitive de tortură. Mai apoi el și-a ademenit acolo în jur de 30 de persoane de-a lungul unei perioade de timp, gazându-i. În cele din urmă, trupurile lor erau băgate în cuptoare și vândute școlilor de medicină. Totodată, Holmes ar mai fi făcut și alte ilegalități în numele respectivelor persoane. În 1896 el a fost găsit spânzurat.

Ted Bundy este o altă persoană controversată. El a sfârșit pe scaunul electric în anul 1989, după ce ademenea tot felul de studente pe care le ucidea.