Rapperul 50 Cent este extrem de îndrăgit de o lume întreagă! Nu mulți știu însă că acesta a fost nevoit să urmeze o dietă drastică, fiind chiar de nerecunoscut. Toate aceste eforturi l-au slăbit enorm, însă la final, l-au mulțumit, deoarece a fost dorința lui.

De ce a recurs 50 Cent la această schimbare?

Totul a fost pentru un film care a apărut în anul 2011, ”All Things Fall Apart”, notează Lad Bible. Acesta a fost bazat pe fapte reale, fiind de fapt vorba despre prietenul său din copilărie, care a sfârșit din cauza cancerului. Așadar, în film, rapperul, pe numele său real Curtis Jackson, a jucat rolul unui jucător de fotbal  ale cărui vise sunt spulberate, după ce află că are o boală genetică rară. Alte personaje din film au fost Ray Liotta, Mario Van Peebles și Lynn Whitfield, scrie joe.co.uk.

În total, pentru filmări, el a slăbit 24,5 kg în doar 9 săptămâni, mai scrie sursa citată mai sus. Mai mult, el se hidrata foarte mult, iar apoi alerga pe bandă aproximativ 3 ore pe zi.

Imagine cu 50 Cent, după dieta strictă. „Sursă: X – 50 Cent”

Unii au rămas șocați de schimbarea drastică, crezând că e vorba chiar de o farsă, potrivit Daily Mail. Desigur, totul a fost foarte dificil pentru el, acest episod fiind destul de similar cu momentul când a fost împușcat în maxilar în anul 2000. Atunci a ajuns să aibă 157 de kilograme.

„De data aceasta a fost mult mai greu pentru mine. A trebuit să mă disciplinez să nu … să fiu în stare fizică pentru a transmite energia pe care o simțeam. Este un proiect pasional pentru mine”, a spus el conform sursei citate mai sus.

Nu este singurul film în care a jucat. Starul, în vârstă de 49 de ani a mai apărut și în filme precum Power, 13 și Expend4bles.

Recent, 50 Cent a fost și în România, acolo unde fanii l-au așteptat cu brațele deschise. El a avut și câteva cerințe în ceea ce privește mâncarea, printre preparate aflându-se celebrele Mac n Cheese, crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri şi friptură de vită, alături de sosuri picante, ketchup, maioneză şi muştar american, conform Digi24. El și-a mai dorit și fructe, nuci și ciocolată neagră.