Tu ai auzit până acum de condimentul care atrage bogăția? Trucul acesta cu siguranță îl vei folosi mai des, mai ales dacă vei simți norocul pe pielea ta. S-ar putea ca acesta să fie folosit în bucătărie de gospodine. Ești curios să afli ce trebuie să faci?

Află care este condimentul care atrage bogăția

Uleiul esențial de scorțișoară este unul dintre ingredientele asociate cu abundența și energia pozitivă, scrie Playtech. Trebuie să-l combini cu puțină apă și să-l pui direct într-un pulverizator, cu care vei putea mai apoi să dai prin toată casa.

Dacă vrei să ai noroc de bani, poți pulveriza chiar și pe o batistă, sau pe o bucățică de material pe care să o pui mai apoi în geantă sau portofel. În cazul în care nu ai, poți pune direct o bucată dintr-un baton de scorțișoară. Aceleași lucruri puteți să-l faceți și cu uleiul de mentă, considerat și el un element important în Feng Shui. Un alt ritual presupune suflarea prafului de scorțișoară peste prag și în casă la începutul unei noi luni, notează Organic India.

Imagine reprezentativă pentru uleiul de scorțișoară. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Busuiocul este un alt ingredient care ar alunga energiile negative, aducând norocul în casă. În trecut, miresele romane purtau busuioc și cimbru în buchetele lor pentru a atrage norocul, dar și pentru a fi fertile.

Turmericul este și el considerat un ingredient care aduce bunăstarea. Unii recomandă să adăugați un vârf de cuțit în baie, în așa fel încât să fi se îndeplinească o dorință, potrivit English.jagran.com.

Cardamomul, dar și frunzele de dafin sunt alte ingrediente foarte des folosite în astfel de ritualuri. Unii le pun sub pernă, fie chiar sub preș, astfel încât visele rele să fie alungate, iar casa lor să fie înconjurată doar de noroc și voie bună. Se spune că și dacă frunzele respective sunt arse, toate gândurile negre și necazurile vor dispărea.