Chiar dacă vara este aproape pe sfârșite, românii încă sunt în căutarea destinației perfecte de vacanță. Mulți dintre ei au ales să opteze pentru destinația pe care toată lumea o compară cu Saint Tropez. Tu ai auzit vreodată de ea? Este foarte aproape de România.

Destinația pe care toată lumea o compară cu Saint Tropez

Mulți români nu au apucat încă să plece în concediu, cu toate că vara este aproape de final. Ei bine, în căutarea destinației perfecte, mulți au optat pentru Bodrum. Această stațiune este în Turcia și este asemănată cu Saint Tropez.

Mulți și-ar dori să viziteze Saint Tropez, însă prețurile de acolo sunt destul de ridicate. Puține persoane știu, însă, că Bodrum este o stațiune foarte asemănătoare, este aproape de România și are prețuri extrem de accesibile. Această destinație este și una dintre cele mai frumoase din Turcia. Zeci de yachturi luxoase pot fi admirate în portul din Bodrum, acesta fiind și motivul pentru care stațiunea este comparată cu Saint Tropez.

Pentru că în ultimii ani, Bodrum a devenit tot mai cunoscută și a atras milioane de turiști, companiile aeriene au prelungit programul de zbor. Cine își dorește să meargă cu mașina, o poate face fără probleme pentru că destinația este una accesibilă.

bodrum, turcia, vacanta
Bodrum Sursă: fotografie generată de DALL-E

Bodrum este un loc plin de istorie

Pe lângă faptul că Bodrum are nu mai puțin de 65 de plaje de care turiștii se bucură din plin, acest loc este și unul plin de istorie. Astfel, această destinație este ideală pentru cei care îți doresc să și viziteze, dar și să se relaxeze. Cei care au pășit până acum pe acolo susțin că Bodrum este un loc pe care oricine merită să îl exploreze măcar o dată în viață.

Dacă nici tu nu ai ajuns până acum, este timpul să o faci. Vara este aproape de sfârșit, însă vacanțele sunt departe de a se termina. Administratorii hotelurilor încă sunt pregătiți să primească milioane de turiști și în luna septembrie.